Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας θα ήταν ακόμα καλύτερη αν αφήνατε κατά μέρος τις ζήλειες και ακούγατε τι προσπαθεί να σας πει ο/η σύντροφός σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α στον εργασιακό σας χώρο, που θα αλλάξει την προοπτική σας απέναντι στον έρωτα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η στιγμή να καθίσετε επιτέλους με τον/την σύντροφό σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν.

Αν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Σας περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Καλό θα είναι να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και να δηλώνετε την αγάπη σας για το άλλο σας μισό, επειδή τον τελευταίο καιρό είστε κάπως αδιάφοροι και αυτό θα σας οδηγήσει σε μπελάδες και σε συζητήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα σας ζητήσει να βγείτε έξω σήμερα. Φαίνεται ένα συναρπαστικό ραντεβού για δείπνο, οπότε μην πείτε όχι.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην σχέση σας δεν πάνε τόσο καλά αυτή τη στιγμή. Σήμερα έχετε ιδιαίτερα σέξι διάθεση και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε απλά ο εαυτός σας. Κάντε την κίνησή σας και θα δείτε ότι οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στη γοητεία σας. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 12-15/07 – Οι Παλιές Αγάπες που θα ξανάρθουν 

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην είστε τόσο πεισματάρηδες και απόλυτοι απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Γίνετε πιο ευέλικτοι, δείτε τη σχέση σας από μια νέα οπτική γωνία και θα δείτε ότι όλα σας τα προβλήματα θα επιλυθούν ως δια μαγείας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αρχίστε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτή η μέρα σας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή και θα μπορούσαν να πάνε ακόμα καλύτερα αν αφήσετε περισσότερο χώρο στον/στην σύντροφό σας να εκφράσει το πώς νιώθει πραγματικά. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, αρχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Μην πιέζεστε τόσο πολύ να βρείτε κάποιον/α. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν ήρθε αυτή η μέρα ακόμη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Μην πιέζετε την τύχη σας με τον/την σύντροφό σας, γιατί κάποια στιγμή θα σπάσει το σκοινί και θα βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε την αδελφή-ψυχή σας, διατηρήστε την πίστη σας. Μην τα παρατάτε.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ανοδική πορεία. Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά με τον/την αγαπημένο/η σας για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ δίπλα του/της. Και αν η μόνη σας σχέση αυτή τη στιγμή είναι με το μαξιλάρι σας, μην αγχώνεστε. Προσκαλέστε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει για ένα ποτό. Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία και να πιάσετε δουλειά. Σταματήστε να εστιάζετε αποκλειστικά στην καριέρα σας. Αντίθετα, αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας για να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για εκείνον/η. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την κίνηση σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα άστρα είναι με το μέρος σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην ασχοληθείτε καθόλου με τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας σήμερα. Δεν είναι η ιδανική μέρα, καθώς μπορεί εύκολα να προκληθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Καλύτερα να προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην κάνετε αποκαρδιωτικά σενάρια στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 12-15/07 – Οι Παλιές Αγάπες που θα ξανάρθουν 

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/07 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Μη διστάσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας είναι έτοιμος/η να σας στηρίξει. Τώρα είναι η πιο ιδανική στιγμή, καθώς τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά. Αν είστε αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα έρθουν στον δρόμο σας σήμερα.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Ούτως ή άλλως έχετε την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη του/της συντρόφου σας. Έχετε την τέλεια ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και να εξαφανίσετε τυχόν μελανά σημεία. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι υπάρχει ένα άτομο για εσάς εκεί έξω και σήμερα είναι μια πραγματικά καλή μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Μην μένετε σπίτι. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να αλλάξει ακόμα και απόψε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot