Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/09 Πέμπτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/09 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα είναι μια ιδανική στιγμή για να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς σε σχέση με τα συναισθήματά σας προς κάποιον/α καινούργιο/α.

Αν βιώνετε τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα, εκφράστε το. Αν θα προτιμούσατε να μείνετε φίλοι με αυτό το άτομο, να είστε ευγενικοί όταν θα τους το πείτε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να πάρετε ρίσκα. Μην ενεργήσετε παρορμητικά πριν μαζέψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε μια σωστή επιλογή. Καλό θα ήταν να αφήσετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Μπορούν να περιμένουν.

Ζώδια Δίδυμοι

Ακόμη και αν ξέρετε ότι έχετε δίκιο, με το κήρυγμα δεν θα κερδίσετε τίποτα. Κάποιες φορές θα πρέπει να αφήνετε τους φίλους σας να κάνουν τα δικά τους λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Θα είστε πολύ καλύτεροι φίλοι, αν αντί για κριτική εκφράζετε συμπόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σας – το αξίζετε. Βγείτε έξω για ένα πολυτελές δείπνο ή αγοράστε αυτό το συνολάκι που έχετε βάλει στο μάτι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να απαρνιέστε απλές απολαύσεις σαν και αυτές.

Ζώδια Λέων

Η αστείρευτη ενέργειά σας σάς φαίνεται χρήσιμη σήμερα, όταν όλοι οι άλλοι γύρω σας μοιάζουν να σέρνονται. Ενθαρρύνετε τους να σηκωθούν από τον καναπέ και να αρχίσουν να κάνουν τα πράγματα που ανέβαλλαν τόσο καιρό.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Αυτή η ευέλικτη συμπεριφορά θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν προκύψουν αναπάντεχα εμπόδια. Όσο λιγότερο άκαμπτοι είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σας προσεγγίσουν οι άλλοι.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Ψάχνετε την ισορροπία ανάμεσα στην αφοσίωσή σας προς τους φίλους σας και στην επιθυμία σας να περάσετε χρόνο με κάποιον/α καινούργιο/α. Παρόλο που είναι συναρπαστικό να γνωρίζετε καλύτερα το αντικείμενο του πόθου σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε και τους φίλους σας. Μοιράστε ισότιμα το χρόνο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε και να ξεστομίσετε κάτι που θα μετανιώσετε. Αντί να προσποιείστε ότι δε συνέβη τίποτα, αναγνωρίστε το λάθος σας και επανορθώστε άμεσα. Η φιλία είναι πιο σημαντική από την περηφάνια σας.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σας χρειάζεται λίγο σπρώξιμο. Επικοινωνήστε με κάποιο φίλο που πάντα καταφέρνει να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας ενθαρρύνει θετικά. Ζητήστε τους να σας εμψυχώσουν. Δεν θα απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιο καινούργιο πρόσωπο βρίσκει αναζωογονητικές τις απόψεις σας για τον έρωτα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας μοιάζουν απαθείς, η δική σας παθιασμένη αναζήτηση για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο τους δίνει ελπίδες ότι ο θεός Έρωτας θα κάνει το θαύμα του.

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων των φίλων σας. Κάντε παρέα με κοινούς φίλους για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Ζώδια Ιχθύες

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Ξεχωρίζετε για τις ισχυρές σας απόψεις, αλλά σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε κήρυγμα. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό τώρα. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66