Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Τρίτη

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Ζώδια Κριός .

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το άγχος. Η σχέση σας θα πρέπει να σας προσφέρει μια διέξοδο για να ξεφύγετε από τα επαγγελματικά σας προβλήματα και να εκτιμήσετε την ομορφιά της ζωής.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αδράξετε την ευκαιρία και να φλερτάρετε με αυτό το άτομο που σας έχει εξάψει το ενδιαφέρον. Ποιος ξέρει πού θα μπορούσαν να οδηγηθούν τα πράγματα;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην ερωτική σας ζωή, είστε πεπεισμένοι ότι δίνετε πολύ περισσότερα από όσα παίρνετε ως αντάλλαγμα και αυτό σας κάνει να απογοητεύεστε και να παραπονιέστε διαρκώς.

Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια λύση με την οποία θα ικανοποιηθείτε και οι δύο.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απολαύστε τα φλερτ που θα προκύψουν σήμερα και μην επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Ζώδια Δίδυμοι

Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να δείτε μια σημαντική βελτίωση στην ερωτική σας ζωή. Αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από τις απαισιόδοξες σκέψεις σας, σύντομα θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε μερικές νέες και συναρπαστικές γνωριμίες.

Ζώδια Καρκίνος

Όσο άγχος και αν έχετε στην καθημερινότητά σας, φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για την σχέση σας. Αν παραμελείτε τον/την σύντροφό σας και δεν αλλάξετε τη συμπεριφορά σας, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια έκπληξη από το παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Σκέψεις και εικόνες από το παρελθόν

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Ζώδια Λέων

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση. Μην φοβάστε να το παραδεχτείτε στον εαυτό σας και συνεργαστείτε με το άλλο σας μισό για να βρείτε λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Αντ’ αυτού, συναντηθείτε με φίλους και περάστε μια διασκεδαστική βραδιά.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να προσέξετε τα λόγια και τις πράξεις σας για να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την γοητεία και το σεξαπίλ σας. Έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το αντικείμενο του πόθου σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/10 Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε σέξι σήμερα. Αφήστε πίσω σας το άγχος της καθημερινής σας ρουτίνας και αφιερώστε χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι μένοντας μέσα, δεν θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια οικονομικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε πραγματικά αυτό που θέλετε.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Τοξότης

Κάντε πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας σήμερα! Περάστε μερικές ωραίες ώρες μαζί και μην αφήσετε τον εαυτό σας να αγχώνεται και να προβληματίζεται με μικροπράγματα. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Βγείτε έξω και αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδια Αιγόκερως

Επιτέλους έχετε βρει την ηρεμία που αναζητούσατε στην προσωπική σας ζωή. Έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν ψάχνετε για σχέση, μην πιέζετε τον εαυτό σας να βρει σώνει και ντε κάποιον/α. Πρέπει να καταλάβετε ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε και να περνάτε καλά. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Σκέψεις και εικόνες από το παρελθόν

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα ευνοούν την σχέση σας σήμερα και είστε σε θέση να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε λύσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και συζητήστε ήρεμα τυχόν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς, καθώς δεν αφήνετε κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή η μέρα προσφέρει πρόσφορο έδαφος για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε για να μην πείτε κάτι που θα μπορούσε να χαλάσει αυτή την ωραία ατμόσφαιρα. Σταματήστε να κάνετε σενάρια με το μυαλό σας και μην ενδώσετε σε αμφιβολίες και υποψίες που δεν έχουν βάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, οι φίλοι σας θα σας συστήσουν σε κάποιον/α που θα μπορούσε να γίνει ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988