Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/11 Πέμπτη

sxeseis-desmeysi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 12/11 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Κριός

Αν τακτοποιήσετε τα πράγματά σας στο σπίτι ή στη δουλειά, θα αισθανθείτε πιο ισορροπημένοι τώρα.

Μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά αντιδράτε με ευαισθησία στο περιβάλλον σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αισθανθείτε άνετα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η διαίσθησή σας στα ερωτικά είναι αλάνθαστη. Αφήστε τις απόψεις σας στην άκρη και ακούστε τι προσπαθεί να πει το ένστικτό σας. Εάν διστάζετε, πρέπει να υπάρχει κάποιος καλός λόγος.

Ζώδια Δίδυμοι

Όποια και αν είναι η διάθεσή σας, μην τη συνηθίσετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξει σε λίγο. Να περιμένετε μερικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Φροντίστε να έχετε κάποιον φίλο σε αναμονή για να μιλήσετε ή να γελάσετε μαζί του.

Ζώδια Καρκίνος

Η ενέργειά σας σάς δίνει μια εξαιρετική λάμψη, αλλά πώς θα τη χρησιμοποιήσετε; Κάντε ένα κομπλιμέντο σε αυτό το χαριτωμένο άτομο ή μιλήσετε με έναν άγνωστο. Μην ανησυχείτε. Η λάμψη σας διαπερνά ακόμη και την οθόνη του υπολογιστή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Λέων

Η αντικειμενικότητα δεν είναι το ισχυρό σας σημείο τώρα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα υπερβολικά αισιόδοξα είτε το ανάποδο. Η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ζώδια Παρθένος

Βάλτε τις οργανωτικές σας ικανότητες στην υπηρεσία της ερωτικής σας ζωής. Κάντε έρευνα και βρείτε έναν καινούργιο, έξυπνο τρόπο για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Πείτε τους τι ψάχνετε και παρακολουθήστε τι θα γίνει.

Ζώδια Ζυγός

Αφήστε τις προσκλήσεις και τις συστάσεις για αργότερα. Αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς τώρα, είναι μια απλή συζήτηση: Ανοιχτές ερωτήσεις και τρόποι για να μάθετε περισσότερα για αυτό το άτομο πριν εμπλακείτε. Συγκρατηθείτε λίγο.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σκορπιός

Σας φαίνεται φυσικό να προσπαθείτε να κατευθύνετε μια κατάσταση, αλλά σκεφτείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν αφεθείτε λίγο. Χαλαρώστε και να είστε ο εαυτός σας. Έτσι τα πράγματα είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν ακριβώς όπως πρέπει.

Ζώδια Τοξότης

Η πρόοδος ξεκινά συνήθως με μια ερώτηση. Τι θέλετε να ρωτήσετε όσον αφορά την ερωτική σας ζωή; Διατυπώστε τις ερωτήσεις σας, σκεφτείτε σε ποιον πρέπει να τις κάνετε και στη συνέχεια, προχωρήστε και ρωτήστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/11 Στο Κατώφλι του Ερωτα

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Ορισμένοι παράγοντες είναι απλώς έξω από τον έλεγχό σας. Καλό θα ήταν να το θυμάστε. Μια καλή ιδέα είναι να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας σε όλο αυτό το χάος. Η κατάσταση θα πάρει τα πάνω της σύντομα.

Ζώδια Υδροχόος

Σας αρέσει πότε-πότε να ακολουθείτε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, να μην παίρνετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Θα έχετε χρόνο για περιπέτειες αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν στρώνουν τα μαλλιά σας σήμερα και έχετε εκνευριστεί; Σε καμία περίπτωση. Τίποτα τόσο ανόητο δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα, αυτό που εσείς θεωρείτε άσχημο πάνω σας, οι άλλοι το βρίσκουν ακαταμάχητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw