Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας ταλανίζεται από τις ανασφάλειες και τις παράλογες υποψίες σας. Αλλάξτε τη στάση σας και προσπαθήστε να εμπιστεύεστε περισσότερο τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς – αν θέλετε κάτι θα πρέπει να αναλάβετε δράση!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι συνθήκες είναι ώριμες για να κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή και θα αναβαθμίσουν τη σχέση σας.

Δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό, αφού ο/η σύντροφός σας θα δείξει την απαραίτητη κατανόηση και θα προσφερθεί να βοηθήσει.

Αν είστε αδέσμευτοι, μια απρόσμενη προσέγγιση από κάποιο καινούργιο άτομο θα σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Ζώδια Δίδυμοι

Αν και αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας και μια σειρά από θέματα που βαραίνουν το μυαλό σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην τα αφήσετε να επηρεάσουν τη σχέση σας. Όταν περνάτε χρόνο με τον/την σύντροφό σας, είναι σημαντικό να ασχολείστε με δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε και να βγείτε από το τέλμα που έχετε πέσει τον τελευταίο καιρό. Εάν δεν το κάνετε, είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει κάτι.

Ζώδια Καρκίνος

Η συμπεριφορά σας προς τον/την αγαπημένο/η σας είναι κάπως ψυχρή τον τελευταίο καιρό, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Διορθώστε τη στάση σας και προσπαθήστε να δείξετε πώς αισθάνεστε. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και βγείτε έξω για μια βόλτα. Θα κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Στην προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που εμποδίζουν τη σχέση σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Εάν τα καταφέρετε, θα διαπιστώσετε ότι θα έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν ψάχνετε ακόμη για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, επιτρέψτε στον εαυτό σας να φλερτάρει περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα ανέβει το ηθικό σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. ΑΝ μπορούσατε να γίνετε και λίγο πιο ευέλικτοι στην σχέση σας θα ήταν τέλεια! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αρχίστε να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί/πολλές που προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα αλλά συναντούν τοίχο. Αν συμπεριφέρεστε έτσι, κρατάτε τον εαυτό σας απομονωμένο από άτομα που έχουν να σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Ζώδια Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφος σας έχετε απομακρυνθεί κάπως και αυτό σας στεναχωρεί. Κάντε κάτι γι’ αυτό λοιπόν! Βγάλτε προς τα έξω τον πιο τρυφερό, ρομαντικό και αγαπησιάρικο εαυτό σας και προγραμματίστε μια βραδιά που δεν θα την ξεχάσει ποτέ! Είστε μόνοι; Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα! Έχετε μια αληθινή ευκαιρία να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευχάριστη, αρκεί να παραμείνετε θετικοί και – πάνω απ ‘όλα – τρυφεροί με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά. Αυτό που περιμένατε μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένατε!

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη προβλήματα και καλό θα ήταν να ανοιχτείτε και να μιλήσετε για αυτά με τον/την σύντροφό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι εκεί για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να του/της δώσετε μια ευκαιρία! Αν είστε αδέσμευτοι και έχετε βαρεθεί την μοναξιά, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας πολύ σύντομα! Μήπως σας έχει κλέψει κάποιος/α την καρδιά; Αυτό το άτομο θα βρει το κουράγιο σήμερα να ανοίξει τα χαρτιά του. Και ναι, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/02 Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στην ερωτική σας ζωή και αυτό είναι καλό νέο. Φυσικά, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Μην γίνεστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Μείνετε ευέλικτοι, δείξτε λίγη διπλωματία και θα καταφέρετε να κρατήσετε μακριά τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι πέρα από τα όρια σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα σήμερα ευνοούν τη σχέση σας, δημιουργώντας μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα, οπότε προσπαθήστε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνεις την κίνησή σας. Τολμήστε να ζητήσετε ραντεβού από αυτόν/αυτήν τον/την γοητευτικό/ή άγνωστο/η.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00