Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Σάββατο

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Ζώδια Κριός .

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε προσεκτικά και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που κάνει την καρδιά σας να σκιρτάει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα που σας ενοχλούν.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε τυχόν εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να κρύβεστε στο καβούκι σας και σηκωθείτε από τον καναπέ.

Βγείτε έξω και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Μπορείτε σήμερα να κάνετε αυτή την σοβαρή κουβέντα με το έτερον σας ήμισυ για το κοινό σας μέλλον. Εάν είστε μόνοι, να περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν! Ένα παλιό ερωτικό σας ενδιαφέρον κάνει την επανεμφάνιση του στην ζωή σας με σκοπό να σας γοητεύσει. Εάν δεν έχετε σκοπό να ξαναγυρίσετε στα παλιά, φροντίστε να του/της το πείτε. Ωστόσο, η συμβουλή μας είναι να τον/την ακούσετε. Δώστε του/της την ευκαιρία να ανοίξει να τα χαρτιά του/της. .

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Συζητήστε το πρόβλημα και βρείτε λύσεις μαζί. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε. Αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη γωνία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη  Χαρτομαντεία 13-16/03 Τα κρυφά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Ζώδια Λέων

Σήμερα σας περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας περνάει μια καλή φάση και μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη συντροφιά του/της αγαπημένου/ης σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε τη γοητεία και τον ερωτισμό σας να κάνουν κουμάντο και πολύ σύντομα θα έχετε στα πόδια σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Παρθένος

Είναι πιθανό σήμερα να ακούσετε παράπονα από τον/την σύντροφό σας, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν του/της δίνετε αρκετή προσοχή. Αν σας κατηγορήσει για αδιαφορία σταματήστε και σκεφτείτε πριν εξοργιστείτε και αντιδράσετε. Μήπως έχει δίκιο; Εάν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι το χαμόγελό σας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/03 Ζώδια Ζυγός

Αφήστε τα προβλήματα της δουλειάς σας στην άκρη όταν μπαίνετε σπίτι και μην φθείρετε τη σχέση σας με θέματα που δεν την αφορούν. Διατηρήστε ένα αρμονικό, όμορφο κλίμα με τον/την σύντροφό σας και αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις. Και επί του παρόντος δεν έχετε σχέση, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και πείτε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για όλα τα πράγματα που σας ενοχλούν. Αν συνεχίσετε να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά, δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Απλά να είστε ειλικρινείς και όλα θα πάνε καλά. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Βγείτε έξω και απολαύστε τον χρόνο σας με καλούς φίλους. Επιλέξτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με άτομα που σας φτιάχνουν την διάθεση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε σήμερα. Διαφορετικά, μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αλλά δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ημέρα για να πλησιάσετε το άλλο σας μισό και αποφύγετε τις εντάσεις. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα. Αφήστε την υπερηφάνεια σας στην άκρη και κάντε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να σταθείτε δίπλα στον/στην σύντροφό σας. Δείξτε του/της ότι τον/την αγαπάτε και νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν και ότι θα είστε εκεί όποτε σας χρειαστεί. Δείξτε την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους χωρίς παράπονα. Είστε ακόμη ελεύθεροι; Τα άστρα σας ευνοούν σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι να υποδεχτείτε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη  Χαρτομαντεία 13-16/03 Τα κρυφά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν

zwdia-3-zodia

Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία και δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μην διστάζετε λοιπόν!

Ζώδια Ιχθύες

Οι προοπτικές σας είναι καλές για ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα άγχη της ημέρας. Μπορείτε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί, από τα επαγγελματικά σας μέχρι τα όνειρά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε έναν/μία παλιό/ά φίλο/η που έχει αλλάξει σημαντικά από την τελευταία φορά που τον/την είδατε. Ίσως μάλιστα να τον/την βρείτε αρκετά γοητευτικό/ή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065