Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Ήρθε ο καιρός να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αφήσετε πίσω τα άγχη σας σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να γυρνάτε μέσα στο σπίτι σαν την άδικη κατάρα. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί έτσι. Προσπαθήστε να βγαίνετε έξω πιο συχνά και να είστε πιο ανοιχτοί στα φλερτ – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσουν.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας περάσατε λίγο δύσκολα στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Για αυτό σταματήστε να κολλάτε σε όσα έχουν γίνει. Αφιερώστε χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας και προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνετε μαζί και που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Εάν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσεγγίστε κάποιον/α συνάδερφο που σας αρέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Σας περιμένουν μερικές υπέροχες ρομαντικές στιγμές στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Αυτός/ή που αγαπάτε γεμίζει την καρδιά σας με χαρά και θα ανταποκριθείτε με τον ίδιο τρόπο, αναζωπυρώνοντας την σπίθα στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην είστε τόσο απλησίαστοι. Γίνετε πιο προσιτοί και θα δείτε ότι πολλοί/πολλές θα θέλουν να σας γνωρίσουν.

Ζώδια Καρκίνος

Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα και η φαντασία σας οργιάζει. Αυτά τα δύο κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με το άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε τον εαυτό σας να νιώσει καλά και θετικά για το μέλλον. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  13-15/04 Ερχομός έρωτα – Αμοιβαία συμφωνία

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ψυχική σας ισορροπία. Βάλτε τα δυνατά σας για να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του/της. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην ανησυχείτε. Το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο και σας κάνει ακαταμάχητους.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση σε σχέση με την ερωτική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Μόλις μιλήσετε, μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε κάτι ωραίο μαζί – από μια βόλτα στο πάρκο μέχρι μια ρομαντική βραδιά στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στο να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και θα δείτε ότι η μοναξιά σας δεν θα σας βαραίνει τόσο πολύ.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα της δουλειάς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Τι θα λέγατε αν οργανώνατε μια ρομαντική έκπληξη για απόψε μόνο για τους δυο σας; Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Φλερτάρετε με την καρδιά σας και – ποιος ξέρει; – μπορεί και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη!

Ζώδια Σκορπιός

Καλωσορίστε μια απίστευτα σέξι μέρα. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, μπορείτε να περιμένετε μια ρομαντική και παθιασμένη βραδιά. Εάν είστε σε σχέση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναζωπυρώσετε τη σπίθα με τον/την σύντροφό σας και να πάτε τον δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο. Αν πάλι είστε μόνοι, ρίξτε τις άμυνές σας και αφήστε τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας σήμερα. Ανάμεσά τους βρίσκεται το πρόσωπο που αναζητάτε.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Βάλτε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τη σχέση σας από τα άγχη και τα προβλήματα της δουλειάς σας. Αυτό θα επιτρέψει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί, αφήνοντας πίσω σας όλες σας τις ανησυχίες. Υπάρχει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας. Απόλαυσέ την στο μάξιμουμ. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα νέα είναι καλά. Πολύ σύντομα θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι καιρός να μιλήσετε καθαρά για όσα σας απασχολούν και να πείτε στον/στην σύντροφό σας τι ακριβώς σκέφτεστε. Σταματήστε να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά. Κάθε πρόβλημα έχει μια λύση. Αλλά πρέπει πρώτα να το αντιμετωπίσετε. Είστε αδέσμευτοι; Σήμερα θα λάβετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σήμερα. Κάντε την επιλογή που σας ταιριάζει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  13-15/04 Ερχομός έρωτα – Αμοιβαία συμφωνία

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/04 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε ειλικρινείς και πρόθυμοι απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε μαζί ή να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάσετε ούτε μια ευκαιρία να εκθέσετε τον εαυτό σας εκεί έξω αν θέλετε να βρείτε την ευτυχία.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Θα περάσετε μια ευχάριστη μέρα με τον/την σύντροφό σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγάλτε προς τα έξω τα συναισθήματά σας. Δείξτε αγάπη και καλή θέληση και αυτό θα προσελκύσει τα κατάλληλα άτομα κοντά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot