Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Πέμπτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή περνάει μια δύσκολη φάση και αυτό σας θλίβει. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η δύναμη να διορθώσετε τα πράγματα είναι στα χέρια σας και ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να υποφέρετε.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προκλήσεις των φίλων σας σήμερα. Έτσι θα μπορέσετε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται καλύτερα στην ερωτική σας ζωή, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σιγά – σιγά μπαίνετε σε μια νέα φάση όπου κυριαρχεί η αρμονία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας στην απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο και την ενέργεια σας σε ανούσια φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας και να περάσετε υπέροχες στιγμές γεμάτες αγάπη και ρομαντισμό. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας και μετά χαλαρώστε παρέα. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, κάντε υπομονή. Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα σέξι διάθεση που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα χαμογελούν στη σχέση σας, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να πλησιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας και να μιλήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική και να τολμήσετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/05 Ερωτικά διλήμματα – Σκέψεις επανασύνδεσης

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Ζώδια Λέων

Η ακαταμάχητη γοητεία και το πάθος σας προμηνύουν μια αξέχαστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν και θα εκπλαγεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας, είναι κάτι που τον/την ευχαριστεί πολύ. Άλλωστε θα το καταλάβετε από την αντίδραση του /της. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να είστε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που θέλουν να σας πλησιάσουν. Ποτέ δεν ξέρετε… Κάποιος /α από αυτούς μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από φίλος /η.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις τώρα. Προσπαθήστε να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μείνετε ήρεμοι, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να κάνετε μια χαλαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Ζώδια Ζυγός

Σε ό, τι αφορά την σχέση σας, θα πρέπει να αναγνωρίσετε την πραγματική έκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Και οι δύο σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι είναι καιρός να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το άτομο που σας φλερτάρει εδώ και τόσο καιρό;

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια ωραία μέρα με τον/την σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, να περάσετε καλά και να αφήσετε πίσω σας όλα σας τα προβλήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απροσδόκητη συνάντηση θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σας.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε εξαιρετικά ανασφαλείς για τον/την σύντροφό σας σήμερα. Παρακολουθείτε κάθε του/της κίνηση και φοβάστε το χειρότερο. Μην αφήσετε αυτά τα συναισθήματα να σας καταβάλλουν. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του /της και θα δείτε ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε απλώς με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε αυτά που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και είναι εύκολο να επιλύσετε με ψυχραιμία τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε λύπηση για τον εαυτό σας. Πείτε ναι σε προσκλήσεις για έξοδο με φίλους. Θα δείτε ότι αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/05 Ερωτικά διλήμματα – Σκέψεις επανασύνδεσης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό έχει δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δώστε στη σχέση σας άλλη μια ευκαιρία, βάζοντας τα δυνατά σας για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μπορείτε να αναθαρρήσετε. Σύντομα θα γνωρίσετε αυτόν /αυτήν που θα φέρει φως και χρώμα στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Στη σχέση σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρεμβάσεις από τρίτους σήμερα. Μόνο προβλήματα θα σας φέρει. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot