Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή  Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, το πάθος και η φαντασία σας θα σας φέρουν πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας και εσείς οι δύο θα ξεκινήσετε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να αναθερμανθεί μια παλιά σας σχέση. Μπορεί να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ετοιμαστείτε για ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας, που θα σας θυμίσει για άλλη μια φορά για ποιο λόγο είστε μαζί.

Να θυμάστε ότι εξαρτάται από εσάς να κρατήσετε τα πράγματα έτσι. Συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στην σχέση σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιον/α που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ σημαντικός/ή για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωσή του καθημερινά και πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να το ανταποδώσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εμπιστευτείτε το σύμπαν. Αυτό θα σας καθοδηγήσει προς τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια δύσκολη περίοδος για σχέσεις, με σπασμένα νεύρα και πιθανές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να ενεργήσετε με την λογική και να κρατήσετε τον θυμό σας υπό έλεγχο. Εάν πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, θα το μετανιώσετε και η ζημιά που θα κάνετε στην σχέση σας μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Διαβαστε επισης : ΤΡΑΠΟΥΛΑ HAL 15-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να μη μεταδίδετε τα άγχη σας στον/στην σύντροφό σας. Ακολουθήστε τον εξής απλό κανόνα: ότι κάτι δεν τον/την αφορά άμεσα, δεν χρειάζεται να το μάθει. Ο χρόνος που περνάτε μαζί θα πρέπει να αποτελεί μια όαση στην τρέλα της καθημερινότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να γνωρίσετε μερικούς νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποιος/α από αυτούς μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή γνωριμία.

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας έχει ανάγκη από λίγη ανανέωση. Προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και αφιερώστε χρόνο για να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, η τύχη σας θα αλλάξει σύντομα λόγω μιας απροσδόκητης συνάντησης.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερά της σήμερα. Πλέον έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να διορθώσετε τυχόν προβλήματα. Ανοιχτείτε και μιλήστε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην παραπονιέστε και μην τα παρατάτε. Αν ανοίξετε λίγο τα μάτια σας θα δείτε ότι υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που σας έχει στην καρδιά του/της. Δώστε του/της το περιθώριο να εκφράσει τα συναισθήματά του/της για εσάς!

Ζώδια Σκορπιός

Όσα συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Σταματήστε να γκρινιάζετε, να αμφισβητείτε για τα πάντα τον/την σύντροφό σας και να είστε μικροπρεπείς απέναντί του/της. Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας θετικής ατμόσφαιρας μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, επιστρατεύστε όλη την ενέργεια και τον δυναμισμό σας για να γοητεύσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Το πάθος και ο ερωτισμός σας χτυπάνε κόκκινο σήμερα! Νιώθετε τόσο σέξι που είναι μεταδοτικό, παρασύροντας και τον/την σύντροφό σας. Επομένως, μπορείτε να ζήσετε υπέροχες στιγμές μαζί, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα μεταξύ σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα σπαταλήσετε αυτή την υπέροχη ενέργεια μιλώντας για τα προβλήματα της δουλειάς σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο στον εαυτό σας να αναπνεύσει. Εκφράστε πώς νιώθετε, προσπαθήστε να είστε πιο προσιτοί και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας φαίνεται να μπαίνει σε μια νέα φάση σήμερα. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια ώριμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε πλήρως τυχόν παρεξηγήσεις. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σας, ακόμα κι αν πρέπει να αναγκαστείτε να το κάνετε. Λίγο φλερτ είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να βγείτε από την ρουτίνα σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε επισης : ΤΡΑΠΟΥΛΑ HAL 15-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/05 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε πολύ τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην σχέση σας και είναι πολύ πιθανό να πείτε άθελά σας κάτι που θα πληγώσει τον/την σύντροφό σας. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε χώρια για σήμερα, ώστε να αποφύγετε εντελώς αυτό το ενδεχόμενο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή που θα σας φέρει χαρά, ευτυχία και μια νέα δίψα για ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Αφήστε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή. Ανοιχτείτε και συζητήστε τι πρέπει να κάνετε με τον/την σύντροφό σας. Απολαύστε υπέροχες στιγμές μαζί και φροντίστε να εστιάσετε στις θετικές πτυχές της σχέσης σας. Η πρόβλεψη είναι καλή και για εσάς τους αδέσμευτους. Μια απροσδόκητη συνάντηση θα σας συναρπάσει και θα σας φέρει μεγάλη χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66