Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Αν αναζητάτε τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, δεν θα μπορούσατε να ελπίζετε σε καλύτερη στιγμή από την σημερινή μέρα.

Αν από την άλλη είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και να βγείτε έξω από το σπίτι. Ένα ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον κατακτήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα σήμερα είναι ευνοϊκά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Αυτή είναι η πιο ιδανική μέρα για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε ή να βρείτε το άλλο σας μισό.

Εάν έχετε σχέση, αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ανασφάλειες. Περάστε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται τη βοήθεια και την κατανόησή σας.

Αν το κάνετε αυτό θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί και εσείς θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί σύγχυση, κάτι που σας ανησυχεί ιδιαίτερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συζητήσετε από καρδιάς με το άλλο σας μισό. Μόλις μπορέσετε να βρείτε τι πάει λάθος, θα μπορέσετε να το διορθώσετε. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα, με τον οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Ζώδια Καρκίνος

Πρόσφατα, συνειδητοποιήσατε ότι ίσως ο/η σύντροφός σας δεν είναι ακριβώς όπως τον/την φανταζόσασταν και ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν είναι τόσο ρόδινα όσο νομίζατε. Πριν, όμως, πάρετε μια τελική απόφαση, μιλήστε του/της για να δείτε αν και εκείνος/η καταλαβαίνει τι συμβαίνει και αν είναι διατεθειμένος/η να αλλάξει. Αν δεν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί. Ίσως έτσι το άτομο, που σας ενδιαφέρει να αποφασίσει να αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Προσέξτε τι λέτε στον/στην σύντροφό σας σήμερα, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί και να οδηγηθείτε σε σύγκρουση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα βγάλει προς τα έξω την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας. Μην συγκρατείστε – θα σας βγει σε καλό.

Ζώδια Παρθένος

Στην ερωτική σας ζωή, καλά θα κάνετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με τον/την σύντροφό σας, να νιώσετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να απολαύσετε περισσότερο τον χρόνο που περνάτε μαζί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε εκεί έξω. Αποπνέετε μια σέξι αύρα και έχετε διάθεση φλερτ. Ποιος ξέρει; Κάποια από τις καινούργιες σας γνωριμίες μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μακροχρόνιο δεσμό.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές για την ερωτική σας ζωή. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα αναβαθμίσουν τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένας παλιός σας έρωτας θα σας χτυπήσει σήμερα την πόρτα. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και αυτή τη φορά προσπαθήστε να το απολαύσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε φανταστικά στην προσωπική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας κάνετε το τέλειο δίδυμο, τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσά σας είναι ανοιχτά και μπορείτε επιτέλους να βάλετε την σχέση σας σε μια νέα βάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και το πάθος σας σας κάνουν ακαταμάχητους και επιθυμητούς. Να περιμένετε πολλά νέα φλερτ που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει κολλήσει στην ρουτίνα. Θα πρέπει να αναλάβετε δράση επειγόντως αν θέλετε να αλλάξει κάτι. Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να πείσετε τον/την σύντροφό σας να βγει από την ζώνη άνεσής του/της αλλά θα αξίζει τον κόπο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα. Ένας θεός ξέρει πόσο το χρειάζεστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε σε αυτά που λειτουργούν και όχι στα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζετε. Κρατήστε μια πιο θετική στάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είστε τόσο σέξι σήμερα που κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/06 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Μήπως συνηθίζετε να κολλάτε πεισματικά σε μία άποψη και να μην δέχεστε τον αντίλογο; Με αυτόν τον τρόπο βλάπτετε την σχέση σας και δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα. Προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και λιγότερο επικριτικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι και έχετε βαρεθεί αυτή την κατάσταση, μην χάνετε το κουράγιο σας. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ζώδια Ιχθύες

Ακόμα κι αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, αυτή είναι μια μέρα γεμάτη με πάθος και ρομαντισμό! Νιώθετε σέξι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, το αυξημένο σεξαπίλ σας προσελκύουν πολλούς/πολλές θαυμαστές/θαυμάστριες προς το μέρος σας. Ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να είναι αυτός/αυτή που θα μείνει πάντα στο πλάι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia