Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να απολαύσετε μερικές ρομαντικές στιγμές μαζί και να διασκεδάσετε κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά – αυτό που πιστεύετε ότι είναι απλώς φλερτ, μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας, καθώς θα έχετε χρόνο για να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν.

Προσπαθήστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και διατηρήστε μια διπλωματική στάση – οι διαφορές και οι αντιπαραθέσεις είναι αντιπαραγωγικές.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, καλό θα ήταν σήμερα να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ένα χόμπι που απολαμβάνετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο θετική στάση απέναντι σε άτομα και καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Απολαύστε την καλή διάθεση της μέρας και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας ρίξει. Μοιραστείτε τη χαρά σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσα σημαίνει για εσάς. Θα περάσετε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε αδρανείς – βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε το δικαίωμά σας στον έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Μια ειλικρινής, ώριμη συζήτηση με κάποιον/α που εμπιστεύεστε μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να απελευθερώσετε την ένταση που υποβόσκει ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας, για να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Οι αληθινές αγάπες επιστρέφουν

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Με κάθε τρόπο θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το άλλο σας μισό σήμερα. Κάντε το και σύντομα θα νιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας! Επιλέξτε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά και αυτός/ή που λαχταράτε θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του/της.

Ζώδια Παρθένος

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις στην σχέση σας, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και χωρισμό! Μην αφήνετε ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάνε το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε νέες συναντήσεις απόψε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Μην αφήνετε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν αφήσετε τους άλλους να έχουν λόγο για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, μόνο ζημιά προκαλείτε. Επικεντρωθείτε σε εσάς τους δύο και βάλτε στόχο να περάσετε μια όμορφη μέρα μακριά από άγχη και προβλήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση σήμερα. Μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας περνά μια δύσκολη φάση και χρειάζεται την συναισθηματική και οικονομική σας υποστήριξη. Μην την αρνηθείτε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα προβλήματά του/της και να συμπάσχετε χωρίς να γκρινιάζετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σχεδόν όλα θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα! Ειδικά αν είστε ανοιχτόμυαλοι, αισιόδοξοι και έτοιμοι για μια νέα ρομαντική περιπέτεια…

zwdia – love

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια ήρεμη περίοδο, κατά την οποία η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας θα είναι εξαιρετική. Ό,τι σας απασχολούσε μέχρι τώρα και το κρατάγατε μέσα σας, πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Μαζί θα μπορέσετε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που μέχρι στιγμής σας διέφευγαν. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μην βιάζεστε να προχωρήσετε τις νέες γνωριμίες που έχετε κάνει πρόσφατα. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο ώστε να είστε σίγουροι για το αν τα συγκεκριμένα άτομα είναι κατάλληλα για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε την τάση να γίνεστε επικριτικοί και απόλυτοι με το άλλο σας μισό, βλέποντας ανταγωνιστικά την σχέση σας. Αυτή η συμπεριφορά είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσει προβλήματα! Αν είστε αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Οι αληθινές αγάπες επιστρέφουν

zwdia shmera

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/07 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Αποφύγετε να συζητήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Προτιμήστε να μιλήσετε για τα συναρπαστικά μελλοντικά σας σχέδια. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή. Νιώθετε σέξι και αυτό φαίνεται. Βγείτε έξω και μιλήστε με όποιον/α σας κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ανοδική πορεία. Αξιοποιήστε το ευνοϊκό κλίμα της σημερινής μέρας για να κάνετε κάτι συναρπαστικό με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε έναν/μία γοητευτικό/ή άγνωστο/η, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot