Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10 Τετάρτη

didaskalia-planitwn-afroditi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10  Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, που χαρακτηρίζεται από εντάσεις και προβλήματα. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε περισσότερο με τον/την σύντροφό σας και βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε μαζί.

Θα ήταν επίσης καλό να υιοθετήσετε μια διπλωματική προσέγγιση στις άλλες σχέσεις σας, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή την τακτική σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας -ο/η ιδανικός/ή σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σχετικά με την ερωτική σας κατάσταση.

Ανακαλύψτε τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι και διεκδικήστε το. Να θυμάστε πως ό,τι συμβεί στο τέλος εξαρτάται από εσάς, οπότε πάρτε το θέμα στα σοβαρά.

Αν έχετε μόνιμη σχέση, οργανώστε κάτι ξεχωριστό για εσάς και τον/την σύντροφό σας και κάντε την αποψινή βραδιά αξέχαστη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο ελεύθερα χωρίς να συγκρατείστε από γελοίους εγωισμούς. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σας θα γίνει πιο ειλικρινής. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια συνάντηση με έναν αξιόλογο άνθρωπο θα σας συναρπάσει.

Ζώδια Καρκίνος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, καθώς σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες μικροεντάσεις. Μην φτάνετε στα άκρα – θα κάνει κακό τόσο στην σχέση σας όσο και σε εσάς προσωπικά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο – αρκεί να βγείτε έξω από το σπίτι!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/10 – Νέα συντροφιά – Ερωτοφιλία

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10 Ζώδια Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αισθάνεστε ότι παίρνετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Χαλαρώστε με φίλους και κάντε πράγματα που σας αρέσουν.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τα προβλήματα στην σχέση σας. Με το να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα διαιωνίζετε και να αυξάνετε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι αυτός/ή που σας αρέσει θα κάνει την κίνησή του/της σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα της αποψινής βραδιάς.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/10 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή γίνονται ολοένα και καλύτερα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους δικούς σας χειρισμούς. Συνεχίστε την καλή δουλειά και κρατήστε ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να δημιουργήσετε έναν κύκλο φίλων, ακόμη και να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται προς το καλύτερο. Να περιμένετε θετικές εξελίξεις στην σχέση σας. Αν πάλι εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στα χέρια σας για να εξετάσετε τη στάση σας και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας όπου χρειάζεται. Αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση, θα ενισχύσετε τον δεσμό σας με τον/την σύντροφό σας και αυτό, με τη σειρά του, θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν συνεχίσετε να μένετε κλεισμένοι μέσα δεν θα αλλάξει τίποτα στην ζωή σας. Ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να εκθέσετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά στη σχέση σας και από τις δύο πλευρές. Τολμήστε να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και βρείτε το θάρρος να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθετε πού βρίσκεστε. Αν ψάχνετε ακόμα για τον έρωτα της ζωής σας, κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα θέτει μια σοβαρή υποψηφιότητα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/10 – Νέα συντροφιά – Ερωτοφιλία

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Αν έχετε μόνιμη σχέση, σήμερα θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα είναι στο πλευρό σας. Μην διστάσετε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας την ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας! Μπορείτε να περάσετε μια πραγματικά υπέροχη μέρα αρκεί να μην επιβαρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας με τα άγχη και τα προβλήματά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γίνετε λίγο πιο δραστήριοι. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέα άτομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot