Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/11 Παρασκευή

erwtiko-test

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/11 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αφήστε το εάν ανησυχείτε για τον ανταγωνισμό. Κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί τώρα.

Εάν αυτό το χαριτωμένο άτομο δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται, σημαίνει ότι δεν παίζει στο ίδιο επίπεδο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι η αυτοπεποίθηση είναι σέξι. Και όταν τη συνδυάζετε με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους, είστε πολύ «καυτοί». Να θυμάστε να διατηρείτε οπτική επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας και να εξερευνείτε μαζί τα κοινά σας ενδιαφέροντα.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να πιστεύετε ότι όλοι ξέρουν ότι φλερτάρετε. Αλλά το λάθος άτομο μπορεί να σας πάρει στα σοβαρά και να επηρεάσει ακόμη και την φιλία σας. Προσέξτε πού θα κατευθύνετε την θανάσιμη γοητεία σας!

Ζώδια Καρκίνος

Το να αφεθείτε σε παρορμήσεις, μπορεί να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας… Αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα μετανιώσετε εάν δεν το κάνετε. Στείλτε ένα σύντομο μήνυμα σε αυτό το διαδικτυακό φλερτ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Λέων

Οι καρδιές γύρω σας χτυπάνε σαν τρελές και αυτό χάρη σε εσάς. Πάντα κάνετε καλή εντύπωση από όπου και αν περνάτε αλλά η σημερινή σας ενέργεια προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά!

Ζώδια Παρθένος

Η αναζήτησή σας για τον έρωτα πηγαίνει καλά – και θα πάει καλύτερα εάν χαλαρώσετε λίγο. Αφήστε τις αυστηρές απαιτήσεις σας στην άκρη προς το παρόν, ονειρευτείτε κάθε είδους νέες δυνατότητες.

Ζώδια Ζυγός

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας όσο το δυνατόν περισσότερο σήμερα. Φορέστε κάτι εντυπωσιακό και σέξι, συνομιλήστε με ένα καινούργιο άτομο και αναδείξτε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε.

tarw-zwdia

Ζώδια Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε πέσει σε ρουτίνα στην ερωτική σας ζωή, ένας απλός τρόπος για να ξεφύγετε είναι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες και ιδέες. Είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσετε κάποιον/α καταπληκτικό/ή.

Ζώδια Τοξότης

Εάν ο έρωτας είναι ταξίδι, τώρα πρέπει να κινείστε με γρήγορες ταχύτητες και φυσικά να κάνετε ένα διάλειμμα πότε-πότε, ανάλογα με τις καταστάσεις. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Μην κολλάτε στον χάρτη!

Ζώδια Αιγόκερως

Οι άνθρωποι στη ζωή σας – από τους φίλους και τα ταίρια μέχρι την οικογένεια, μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο από όσο μπορείτε να διαθέσετε. Ευτυχώς, είναι δικαίωμά σας να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Η ανεξάρτητη φύση σας αναδεικνύεται σήμερα. Δεν δίνετε προφανείς απαντήσεις ούτε κολλάτε σε ασφαλή θέματα. Τα κατάλληλα άτομα θα σας βρουν ακαταμάχητους.

Ζώδια Ιχθύες

Παρόλο που είστε εξαιρετικά χαριτωμένοι όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, είστε πολύ απασχολημένοι για να παρατηρήσετε αν κάποιος/α σας προσέχει. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να συγκεντρωθείτε και να καλλιεργήσετε μια ψύχραιμη αντίληψη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia