Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Πέμπτη

mipws-se-apata

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Κριός .

Μια φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική εκεί που δεν το περιμένετε. Είστε έτοιμοι να πάρετε το ρίσκο; Τα άστρα προβλέπουν ότι τα γεγονότα θα εξελιχθούν με αργό ρυθμό, οπότε θα έχετε πολύ χρόνο για να αποφασίσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η παθιασμένη δέσμευσή σας σε έναν σκοπό κερδίζει την προσοχή και ιδιαίτερα από κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, έχετε πιο σημαντικά πράγματα στο μυαλό σας. Μην φοβάστε. Ξέρουν ότι αξίζει να σας περιμένει.

Ζώδια Δίδυμοι

Το πρώτο τεστ για να δείτε αν θα εξελιχθεί καλά μια ερωτική σχέση είναι να δείτε πώς συμπεριφέρεται αυτό το καινούργιο άτομο στους φίλους σας. Προσπαθήστε να μην το κάνετε πολύ προφανές. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Καρκίνος

Κάποιος/α πολύ διαφορετικός/ή από τον συνηθισμένο σας τύπο ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα. Η απάντηση που σας έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι «με τίποτα». Μια στιγμή. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες.

Ζώδια Λέων

Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε αμέσως. Το καλό με το να είστε αδέσμευτοι είναι ότι μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές και να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς. Έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως προσπαθείτε να στριμώξετε τον έρωτα ανάμεσα στην δουλειά, την πολυάσχολη κοινωνική σας ζωή και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις; Σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε τώρα. Αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Ζυγός

Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Πραγματικά αμοιβαία. Όλα τα σημάδια δείχνουν προς τα εκεί, αλλά εσείς εξακολουθείτε να διστάζετε. Τι συμβαίνει; Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι, εντάξει. Αλλά να είστε έτοιμοι, ήρθε επιτέλους ο καιρός να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αφήστε την πρακτικότητα στην άκρη. Αυτό που χρειάζεστε είναι λίγη διασκέδαση και ανεμελιά, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά ραντεβού. Κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Τοξότης

Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι ασυναγώνιστη. Ξέρετε ότι οι πιο αστείες συνθήκες στη ζωή είναι αυτές που απλά δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αυτή η περίεργη οπτική σας προσελκύει τα κατάλληλα άτομα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νέων ρομαντικών προοπτικών.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένας έρωτας γίνεται πιο καυτός, όταν κάτι καινούργιο μπαίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο, μπορεί (και πιθανότατα) να εξαφανιστεί τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε κάτι παρορμητικό που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

taro-zodia-76

Ζώδια Υδροχόος

Το να ξέρετε τι θέλετε είναι μια αρχή, αλλά τώρα πρέπει να βγείτε έξω και να το κυνηγήσετε πριν να είναι πολύ αργά. Βοηθήστε την τύχη σας και μιλήστε με αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Το σύμπαν βοηθάει τους τολμηρούς.

Ζώδια Ιχθύες

Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και ταυτόχρονα τις πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα. Κάντε λίγη έρευνα. Εγγραφείτε σε μια τάξη (διαδικτυακά) για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia