Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας πηγαίνει καλά και έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερη. Μια ρομαντική έκπληξη που θα σας κάνει ο/η σύντροφός σας απόψε θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα βρείτε τον/την άντρα/γυναίκα των ονείρων σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται λίγο περίεργα τον τελευταίο καιρό και αυτό σας μπερδεύει. Μην φτιάχνετε σενάρια με το μυαλό σας.

Απλώς διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κανείς/καμία δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας σήμερα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί κάπως από τον/την σύντροφό σας καθώς προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν ζητούσατε τη συμβουλή και τη βοήθεια του/της. Η ανταπόκρισή του/της θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που τον/την έχετε στη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να λάβετε τα δώρα του σύμπαντος.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο και αυτή είναι μόνο η αρχή. Έρχονται και καλύτερες μέρες. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εκπλήξετε ευχάριστα τον/την σύντροφό σας; Νιώθετε δραστήριοι και έχετε ανεβασμένη διάθεση κα αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην σας πιάνει θλίψη για την κατάστασή σας. Μια αλλαγή στην διάθεσή σας θα κάνει θαύματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

dream

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να είστε λιγότερο εγωιστές και αντ’ αυτού να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον/στην σύντροφό σας, που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Αφιερώστε λοιπόν λίγο ποιοτικό χρόνο σε αυτόν/αυτήν και βάλτε τα δυνατά σας για να τον/την βοηθήσετε όπως μπορείτε.

Ζώδια Παρθένος

Θα περάσετε τέλεια με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αλλά με μία προϋπόθεση: να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν! Μην μένετε κολλημένοι σε λάθη και πληγωμένα συναισθήματα. Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε ό,τι σας πλήγωσε, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Ο έρωτας της ζωής σας είναι κάπου εκεί έξω.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε το χάσμα με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Μπορεί ακόμη και να κάνετε την υπέρβαση και να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή έκπληξη για τον/την σύντροφό σας! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά σε κάθε νέα συνάντηση σήμερα, βοηθώντας σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως περίπλοκα. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε την κατάσταση, ώστε να γνωρίζετε και οι δύο ακριβώς πού στέκεστε. Θα είστε πολύ πιο ήρεμοι μετά από αυτό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βρείτε το κουράγιο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Είστε έτοιμοι να δείτε τη σχέση σας υπό ένα νέο πρίσμα. Τώρα μπορείτε να καθίσετε και να συζητήσετε για όλα με τον/την σύντροφό σας, βρίσκοντας εποικοδομητικές λύσεις. Η καλή σας διάθεση σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη γοητεία σας, λειτουργούν υπέρ σας. Αν ψάχνετε ακόμη τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κάποιο άτομο που γνωρίζετε καλά, είναι έτοιμο να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε ένα δωμάτιο χωρίς να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας! Έχετε μόνιμη σχέση; Να περιμένετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας, όπου θα δεθείτε πιο στενά μεταξύ σας και θα συζητήσετε για το μέλλον.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/01 Ζώδια Υδροχόος

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και θα πάνε ακόμη καλύτερα όταν αποφασίσετε να δώσετε στον/στην σύντροφό σας το εκατό τοις εκατό της αγάπης και της προσοχής σας και να στοχεύσετε στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που υπάρχουν στην σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε από τους άλλους να σας βγάλουν από αυτήν την κατάσταση. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε κάτι για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Στην ερωτική σας ζωή, κάντε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια ρομαντική, αισθησιακή ατμόσφαιρα, αν θέλετε να σαγηνεύσετε τον/την σύντροφό σας απόψε! Η σημερινή μέρα δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να δεθείτε πιο βαθιά με αυτόν/αυτήν που αγαπάτε, να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας. . Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν για πάντα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στην ζωή σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098