Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Ζώδια Κριός .

Όσο εκνευρισμένοι και αν αισθάνεστε από θέματα που δεν αφορούν την σχέση σας, προσπαθήστε να μην ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας.

Εξάλλου μια μέρα σαν την σημερινή θα πρέπει να κάνετε μόνο ευχάριστα πράγματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να φαίνεται ότι τίποτα δεν αλλάζει. Κάντε λίγη υπομονή, καθώς ο έρωτας της ζωής σας είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά προβλήματα στη σχέση σας και αν το καλοσκεφτείτε, ε, φταίτε σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ενέργεια της σημερινής μέρας για να αλλάξετε το κλίμα και να χτίσετε την σχέση σας όπως θέλετε.

Φυσικά, θα χρειαστείτε τη συνεργασία του/της συντρόφου σας σε όλο αυτό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αι πάντα δίπλα σας. Ώστε να ξέρεις ότι θα το έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Μην διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με την απάντηση που θα πάρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σας προκαλούν αγανάκτηση. Αντί να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα να κρατάτε μνησικακία και αυτό να βγαίνει έστω και ασυναίσθητα στην συμπεριφορά σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σας μισό. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά και θα ενισχύσετε την σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η γοητεία και το σεξαπίλ που αποπνέετε σήμερα σας κάνουν το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε κοινωνική συγκέντρωση, τονώνοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή κυλούν ομαλά και αρμονικά. Γι’ αυτό, φροντίστε να απολαμβάνετε όσα έχετε. Αξιοποιήστε την ρομαντική διάθεση της σημερινής μέρας για να οργανώσετε κάτι ξεχωριστό με τον/την σύντροφό σας. Αν, πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε και κυρίως μην απελπίζεστε. Να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς εγωισμούς και αναστολές. Μπορείτε να κερδίσετε ξανά το χαμένο έδαφος, επαναφέροντας την ισορροπία στην σχέση σας. Αν έχετε βαρεθεί την μοναξιά σας, εκμεταλλευτείτε την ρομαντική ατμόσφαιρα της μέρας για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ζώδια Παρθένος

Καλά θα κάνετε να μην αγχώνεστε για μικροπράγματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά και σε όσα λειτουργούν καλά στη σχέση σας. Βγείτε μια όμορφη βόλτα στην θάλασσα με τον/την αγαπημένο/η σας, κάντε του/της ένα δώρο, βάλτε τα καλά σας και πηγαίνετε κάπου ρομαντικά για φαγητό. Προσπαθήστε να αναβιώσετε τα πρώτα σας ραντεβού και να επαναφέρετε το πάθος ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, δε νομίζετε ότι ήρθε πλέον η ώρα να ανοιχτείτε περισσότερο; Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέα άτομα και περάστε όμορφα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε μερικά ρομαντικά σχέδια με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ερωτική διάθεση που επικρατεί. Γιορτάστε τον έρωτά σας, και προστατέψτε την σχέση σας, κρατώντας την μακριά άγχη και ρουτίνα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πλημμυρίσετε από δώρα θαυμαστών σήμερα. Αυτό ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόσασταν για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Στην προσωπική σας ζωή, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να αλλάξετε το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό. Βάλτε λοιπόν τον καλύτερο σας εαυτό και προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πρέπει να μάθετε να δίνετε περισσότερες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο για γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α ή θα πρέπει να πάτε παρακάτω.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αν κάποιος προσπαθούσε να περιγράψει την κατάσταση της σχέσης σας θα την χαρακτήριζε ως «περίπλοκη». Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας το συντομότερο δυνατόν. Αν είστε μόνοι, σταματήστε να υπεκφεύγετε και κάντε την πρώτη κίνηση. Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και εκμυστηρευτείτε τον έρωτά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτείτε.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλά θα κάνετε να προστατέψετε τη σχέση σας από τα άγχη της δουλειάς σας. Εάν φέρνετε διαρκώς όλα σας τα προβλήματα στο σπίτι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε εντάσεις και να φθείρετε την σχέση σας. Επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα πράγματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα ξεκινήσει μία νέα ερωτική περιπέτεια για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

zwdia-zvdia-taro-00

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/02 Ζώδια Υδροχόος

Είναι καιρός να αναπληρώσετε τα λάθη του παρελθόντος, να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στον/στην σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας παρασύρει σε νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια μέρα πέντε αστέρων σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αφήστε πίσω δουλειές και υποχρεώσεις, πάρτε από το χέρι τον/την σύντροφό σας και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια

περιμένοντας από κάποιον/α να κάνει την πρώτη κίνηση. Ίσως κι εκείνος/η να είναι το ίδιο ντροπαλός/ή με εσάς. Τολμήστε να ανοιχτείτε και να πείτε σε κάποιον/α που σας αρέσει πώς νιώθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera