Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Στη σχέση σας, υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να συζητήσετε απευθείας με τον/την σύντροφό σας.

Μην αναβάλλετε άλλο αυτή την κουβέντα και προς Θεού να είστε ειλικρινείς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε αν είναι καλύτερο να παραμείνετε έτσι παρά να είστε με κάποιον/α που δεν ταιριάζει στα ιδανικά σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Νιώθετε ανήσυχοι και ανασφαλείς σε ό,τι αφορά την σχέση σας και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάποιες άσκοπες κινήσεις.

Καλύτερα να χαλαρώσετε και να μιλήσετε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Μην γίνεστε πεισματάρηδες και εγωιστές γιατί αυτή η στάση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που συναντάτε σήμερα σε ένα φιλικό πλαίσιο μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ευνοεί την λήψη αποφάσεων. Θα καταφέρετε εύκολα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την σχέση σας. Αντί να επισημαίνετε τι δεν λειτουργεί και να επικρίνετε τον/την σύντροφό σας, γιατί δεν προσπαθείτε να ανοιχτείτε για το πώς νιώθετε και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινό έδαφος; Πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας διαφορετικά δεν θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, υπάρχει κάποιος/α στην δουλειά σας που ενδιαφέρεται για εσάς αλλά μέχρι στιγμής τον/την κρατάτε σε απόσταση. Γιατί δεν αφιερώνετε λίγο χρόνο για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα; Σε τελική ανάλυση, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή και όλες οι εντάσεις που σας ενοχλούσαν τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να λιγοστεύουν. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο σας με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αισθάνεστε να σας ελκύει κάποιος/α από τον κοινωνικό σας κύκλο. Βεβαιωθείτε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία πριν κάνετε την κίνησή σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε εάν ενεργήσετε αυθόρμητα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 14-20/04 Κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η προσωπική σας ζωή υποφέρει από εντάσεις και διαφωνίες. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε την κατάσταση να ξεφύγει. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε πού ακριβώς βρίσκεστε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απαλλαγείτε από την πίεση και το άγχος ότι σώνει και ντε πρέπει να βρείτε έναν/μία σύντροφο και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Παρθένος

Η αβεβαιότητα και η αστάθεια φαίνεται να κυριαρχούν στην ερωτική σας ζωή. Πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας γιατί μπορεί άθελά σας να πληγώσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως θα ήταν να μείνετε μόνοι σας για λίγο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν εντάσεις και διαφωνίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα συναντήσετε σύντομα κάποιον/α που θα φέρει φως και αισιοδοξία στην ζωή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και που συνεχίζουν να επανεμφανίζονται στην σχέση σας. Αυτή είναι μια τις μέρες που τα βρίσκετε μπροστά σας. Μην αγχώνεστε για όλα αυτά. Με λίγη κατανόηση και συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές, η σχέση σας σύντομα θα βελτιωθεί. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ανοίξτε τα χέρια και την καρδιά σας και ετοιμαστείτε να λάβετε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η ζωή. Η επόμενη ερωτική σας σχέση βρίσκεται πολύ κοντά.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Η σχέση σας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μακριά από τις καταιγίδες του παρελθόντος. Καλά θα κάνετε να την προστατέψετε από τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη δουλειά και να επικεντρωθείτε στο να κάνετε κοινά σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, την αδελφή ψυχή σας, σήμερα! Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σας και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζώδια Τοξότης

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να απολαύσετε την αγάπη και τον ρομαντισμό σήμερα. Έχετε ερωτική διάθεση και αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αυτό σας βοηθά να επιλύσετε εύκολα τυχόν προβλήματα στην σχέση σας και να διασκεδάσετε με το άλλο σας μισό. Αν είσαι αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Μια συνάντηση γρήγορα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο περιπετειώδη – αν αυτό φυσικά θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αν ναι, θα πρέπει πάση θυσία να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην αντιδράτε υπερβολικά και μην πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε. Αντ’ αυτού, παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί στο τι έχει να σας πει. Μην αφήσετε τίποτα να καταστρέψει μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα. Αν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για έξοδο. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 14-20/04 Κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα

zwdia shmera

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό; Αυτή είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα και να επανασυνδεθείτε, κρατώντας μακριά τις υποχρεώσεις και τις δουλειές. Είστε πιο δυνατοί μαζί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δημιουργήσετε μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας και να απολαύσετε το βράδυ σας. Αν είστε αδέσμευτοι και έχετε πια βαρεθεί αυτή την κατάσταση, βγείτε με καλούς φίλους και διασκεδάστε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προμηνύει μια όμορφη συνάντηση.

Ζώδια Ιχθύες

Η σχέση σας φαίνεται να περνά μια δύσκολη περίοδο και αυτό σας αναστατώνει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τι συμβαίνει και να ανακαλύψετε πού κάνετε λάθος. Στη συνέχεια, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διορθώσετε την κατάσταση και να επαναφέρετε την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Κάντε ό, τι μπορείτε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Δείξτε του/της την αγάπη σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α από εκεί που δεν το περιμένετε και η ζωή σας να αλλάξει σε μια στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00