Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Τρίτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/04 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η δύναμη του αγγίγματος είναι αδιαμφισβήτητη. Ένα χαλαρό πέρασμα του χεριού στον ώμο ή ένα απαλό μασάζ στο λαιμό, δείχνει κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, όλα φαίνεται να γίνονται διαδικτυακά… Αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποια ιδιαίτερα άτομα ενδιαφέρονται πολύ για εσάς. Νομίζετε ότι δεν σας παρακολουθούν; Λάθος. Σας προσέχουν, για αυτό φροντίστε να είστε στα καλύτερά σας τώρα. Σύντομα θα παρουσιαστεί η ευκαιρία να γνωριστείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι κάπως περιορισμένος. Γιατί δεν κάνετε μερικές καινούργιες γνωριμίες, έστω και μέσω διαδικτύου; Αναζητήστε μια περιβαλλοντολογική ομάδα, μια αθλητική οργάνωση ή κάποιο άλλο γκρουπ που να σας ενδιαφέρει. Το ίντερνετ είναι γεμάτο από ευκαιρίες για ρομαντικές γνωριμίες. Έσω έτοιμοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Συνήθως αντιστέκεστε σε προξενιά και ραντεβού στα τυφλά, αλλά ίσως θα πρέπει να αλλάξετε άποψη. Αφήστε κάποιον φίλο σας να δώσει τα στοιχεία σας σε ένα άτομο που πιστεύει ότι θα σας ταιριάζει. Και ειδικά αν αυτός ο φίλος σας έχει μια επιτυχημένη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι έχει καλή αίσθηση για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει το μελλοντικό σας ταίρι.

Ζώδια Λέων

Δείξτε την εκτίμησή σας στους φίλους και την οικογένειά σας, για την αγάπη και την αφοσίωσή τους. Διοργανώστε ένα διαδικτυακό πάρτι, με έναν όρο: να συμπεριλάβουν και μερικούς αδέσμευτους γνωστούς. Είναι ένας καλός τρόπος να ξεσκάσετε από την καθημερινότητα και να αναπολήσετε τις παλιές καλές στιγμές.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Παρθένος

Τα επαγγελματικά θέματα, τα δάνεια και οι λογαριασμοί είναι τόσο βαρετά. Αντί να ασχοληθείτε με αυτά σήμερα, χαλαρώστε και συμπεριφερθείτε σαν παιδί. Βάλτε το τζιν σας, βρείτε τελάρα και μπογιές και αρχίστε να δημιουργείτε. Ανοίξτε το ραδιόφωνο στη διαπασών και τραγουδήστε με την ψυχή σας.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιο συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας βρει αλλά μην επικοινωνήσετε ακόμη μαζί του. Αφήστε το σε αγωνία. Αν φανείτε υπερβολικά διαθέσιμοι, θα χαθεί η μαγεία. Ακόμη και αν κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα, δείξτε θάρρος και αφήστε να περάσει μια μέρα ακόμη πριν του τηλεφωνήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια οργανωτικά θέματα. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μόλις έχετε πληρώσει όλους τους λογαριασμούς, έχετε απαντήσει στα mail και έχετε οργανώσει το γραφείο σας. Μετά θα έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να μην είστε πάντα άνετοι με το γεγονός ότι είστε εργένηδες, αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει να το εκτιμήσετε. Απλά σκεφτείτε όλα αυτά τα πράγματα που δεν μπορούσατε να κάνετε αν είχατε μια σχέση. Κάντε κάτι τρελό και διασκεδαστικό! Απολαύστε την ελευθερία σας!

Διαβαστε επισης : Πάσχα 2020 Με παλιές Γνωριμίες και νέους Έρωτες

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα φροντίστε ιδιαιτέρως τον εαυτό σας. Αγοράστε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό ή κάντε κάτι νέο και διαφορετικό. Μπορεί να είναι ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας ή μαθήματα κατάδυσης. Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο. Τουλάχιστον όσο το επιτρέπουν οι τρέχουσες συνθήκες.

Ζώδια Υδροχόος

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, σήμερα δεν είστε εσείς στο επίκεντρο. Μην μονοπωλείτε τα φώτα των προβολέων, ειδικά αν πρόκειται με ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Ακούστε προσεκτικά και διαβάστε πίσω από τις λέξεις. Προσπαθήστε να κατανοήσετε κάθε υποβόσκον μήνυμα. Θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο αξιόλογο άτομο.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν είναι περίεργο που τα αιτήματα φιλίας στο διαδικτυακό σας προφίλ έχουν ελαττωθεί πολύ. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ζωηρέψετε κάπως τα πράγματα. Αν έχετε φωτογραφίες σε ωραία μέρη ή εν μέσω μιας περιπέτειας, ποστάρετέ τις. Δείξτε το χιούμορ σας μέσα από αστείες ιστορίες και ανέκδοτα. Βασιστείτε στην ευρεία γκάμα των ενδιαφερόντων σας για να προσελκύσετε διάφορες συναρπαστικές ερωτικές πιθανότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76