Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο  Ζώδια Κριός .

H σημερινή μέρα υπόσχεται μερικές ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας ως αποζημίωση για τις δύσκολες στιγμές του τελευταίου καιρού.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος σας να σας κλέψει αυτές τις όμορφες στιγμές. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπαίνει στην ζωή σας ένα νέο άτομο που θα σας γοητεύσει και θα σας συναρπάσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας φαίνεται ότι αλλάζει επιτέλους προς το καλύτερο, με τα προβλήματα των τελευταίων ημερών να ανήκουν στο παρελθόν.

Σιγά – σιγά μπαίνετε σε μια νέα φάση όπου κυριαρχεί η αρμονία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας στην απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο και την ενέργεια σας σε ανούσια φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο  Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη φάση, με εσάς να νιώθετε μακριά από τον/την σύντροφό σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς. Θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βάλετε ένα τέλος στη σχέση σας, οπότε αν δεν θέλετε να το κάνετε, θα ήταν φρόνιμο να αναθεωρήσετε γρήγορα την τακτική και τη συμπεριφορά σας. Εάν παραμένετε αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώθετε τους τελευταίους μήνες θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού, που πιθανότατα πυροδοτήθηκε από μια νέα γνωριμία που κάνατε πρόσφατα.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην φτάνετε στα άκρα με την παραμικρή αφορμή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας, χαλαρώστε και αφήστε την γοητεία σας να βγει προς τα έξω.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 14-16/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Στην ερωτική σας ζωή, βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις ή να υποχωρήσετε σε παρορμήσεις και αντίθετα να προχωρήσετε ήρεμα και σταθερά όπως κάνατε μέχρι τώρα. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς. Εάν θέλετε τα πράγματα να παραμείνουν σε μια ισορροπία, ενεργήστε ανάλογα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Τι θα λέγατε για ένα μασάζ;

Ζώδια Παρθένος

Η ακαταμάχητη γοητεία και το πάθος σας προμηνύουν μια αξέχαστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν και θα εκπλαγεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας, είναι κάτι που τον/την ευχαριστεί πολύ. Άλλωστε θα το καταλάβετε από την αντίδραση του /της. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, κάντε υπομονή. Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα σέξι διάθεση που θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο  Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είστε διαρκώς εκνευρισμένοι και ξεσπάτε με κάθε αφορμή στον/στην σύντροφό σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να αλλάξετε την στάση σας αν θέλετε να δείτε βελτίωση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια αρκετά έντονη μέρα. Μπορεί ακόμη και να γνωρίσετε κάποιον/α που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας από εδώ και πέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό έχει δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δώστε στη σχέση σας άλλη μια ευκαιρία, βάζοντας τα δυνατά σας για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να είστε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που θέλουν να σας πλησιάσουν. Ποτέ δεν ξέρετε… Κάποιος /α από αυτούς μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από φίλος /η.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ορθάνοιχτα και αυτό σας βοηθά να δεθείτε πιο βαθιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πώς θα αισθάνεστε καλύτερα εσείς με σχέση ή χωρίς. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο και θα δείτε ότι σύντομα θα δείτε αλλαγές προς το καλύτερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή φαίνεται να είναι μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Νιώθετε ανανεωμένοι και έχετε ανεβασμένη διάθεση. Μείνετε μακριά από άγχη και προβλήματα γιατί το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν τη σχέση σας. Διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας αν έχετε και αν όχι, μια νέα συνάντηση σύντομα θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 14-16/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/05 Σάββατο  Ζώδια Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα γενικά πάνε καλά, αν αγνοήσουμε τυχόν μικροπροβλήματα που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να χειριστείτε αυτές τις μικρές ενοχλήσεις και θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην το βάζετε κάτω. Χαλαρώστε, βγείτε έξω, ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και σύντομα όλα θα μπουν στη θέση τους.

Ζώδια Ιχθύες

Σε ό, τι αφορά την σχέση σας, θα πρέπει να αναγνωρίσετε την πραγματική έκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Και οι δύο σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, κάποιος/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα θα σας πλησιάσει σήμερα και θα εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του/της για εσάς .

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia