Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τον τελευταίο καιρό, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να καθίσετε και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να εντοπίσετε τι πάει στραβά και να βρείτε λύσεις.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα, ένα από τα οποία μπορεί να γίνει ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Καλά θα κάνατε να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή.

Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα κατάματα και να τα δείτε στην πραγματική τους διάσταση. Μόνο τότε θα μπορέσετε να τα διορθώσετε.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν με κάποιον/α που θα σας γοητεύσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να προκύψουν ανατροπές στην προσωπική σας ζωή. Θα είναι πολύ εύκολο να πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα αλλά που δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας για να περάσετε τη μέρα όσο πιο ομαλά γίνεται. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο! Κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές γιατί ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά στην σχέση σας και αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί σύντομα να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα που θα σας εκστασιάσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/06  Λάθος ερμηνείες – Σκέψεις υπόγειες

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Έχετε την τάση να επικεντρώνετε όλη σας την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο σας σε κάθε τομέα της ζωής σας εκτός από την ερωτική σας ζωή. Αυτό ενοχλεί αφάνταστα τον/την σύντροφό σας, που παραπονιέται (δικαιολογημένα) για την συμπεριφορά σας. Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά, θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, πολύ σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας κάνει να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχει κάτι πάνω σας σήμερα – μπορεί να είναι η καλή σας διάθεση ή η ενέργεια και ο δυναμισμός σας – που γοητεύει απίστευτα τον/την σύντροφό σας. Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη με πάθος και ρομαντισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας και κάνουν ό,τι μπορούν για να σας απαλλάξουν από την μοναξιά σας. Κάποιος/α πρόκειται να μπει σύντομα στη ζωή σας και θα σας φέρει πολλή χαρά.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Νιώθετε ιδιαίτερα σέξι σήμερα. Αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόσασταν για να σας βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Ο/Η σύντροφός σας είναι κάτι περισσότερο από πρόθυμος/η να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Απόψε μπορεί ακόμη και να ερωτευθείτε από την αρχή ο ένας τον άλλον. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α πραγματικά ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα,

με τον/την οποίο/α υπάρχουν πολλές δυνατότητες να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση – αν, φυσικά, το χειριστείτε καλά.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ρομαντισμό και στιγμές τρυφερότητας με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον δεσμό σας και να έρθετε πιο κοντά, γεφυρώνοντας το χάσμα που είχε δημιουργηθεί πρόσφατα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από την απαισιόδοξη διάθεση.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε στον/στην σύντροφό σας και κυρίως τις υποσχέσεις που δίνετε. Νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι και αυτό σας κάνει να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε πραγματικά να πραγματοποιήσετε. Μην του/της τάζετε τον ουρανό με τα άστρα και μην λέτε ότι θα κάνετε κάτι αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε όντως να το κάνετε. Επικεντρωθείτε σε πιο βραχυπρόθεσμους και πιο ρεαλιστικούς στόχους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια απρόσμενη -αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη- τροπή στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Διάφορα προβλήματα που χαλούσαν το καλό κλίμα στην σχέση σας φαίνεται να εξαφανίζονται ως δια μαγείας σήμερα. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρετε λίγο και να διασκεδάσετε. Άντε, βγείτε από το καβούκι σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/06  Λάθος ερμηνείες – Σκέψεις υπόγειες

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/06 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Μπορείτε να κάνετε μια ήρεμη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και να τα λύσετε όλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και ακόμη και να σχεδιάσετε μια ρομαντική έκπληξη που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσά σας. Αν ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κάποιος/α θα έρθει σύντομα στη ζωή σας και θα την αναστατώσει – με την καλή έννοια!

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και να μην μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με τον/την σύντροφό σας. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι αυτή η στάση δεν οδηγεί πουθενά. Ο/Η σύντροφός σας έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι σκέφτεστε, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει όπου είναι δυνατόν. Αν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να έρθουν όλα από μόνα τους. Βγείτε εκεί έξω και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66