Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο, γι’ αυτό προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τις αναταράξεις, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

Σκεφτείτε πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση – μην βιάζεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρετε με άτομα με τα οποία δεν έχετε τίποτα κοινό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Συναισθήματα που έχουν κρατηθεί κρυφά πολύ καιρό τώρα και αφορούν την σχέση σας, έρχονται σήμερα στην επιφάνεια.

Πάρτε την πρωτοβουλία και εκφράστε πώς νιώθετε. Αφήστε τον/την σύντροφό σας να κάνει το ίδιο.

Μην γίνεστε εγωιστές, καθώς αυτού του είδους η συμπεριφορά θα οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια επικείμενη συνάντηση θα σας ενθουσιάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά στη σχέση σας. Αντί να ανοιχτείτε στον σύντροφό σας και να μοιραστείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, έχετε την τάση να γίνεστε επιθετικοί. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική; Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι στην σχέση σας ή ότι τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας δεν είναι ανοιχτά. Μην αγχώνεστε. Πρόκειται για μια περαστική φάση. Αν είστε αδέσμευτοι και ελκύεστε από κάποιον/α που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς μαζί του/της. Αρχικά μάθετε αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/07 Ερωτικές προσεγγίσεις – Νέα σκιρτήματα

taro-zodia-098

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να αρχίσετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας γιατί οι αυξανόμενες επαγγελματικές σας ευθύνες σας έχουν κάνει να παραμελήσετε τον/την σύντροφό σας τελευταία. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ίσως αυτή είναι η ευκαιρία σας να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας! Αυτό θα κάνει θαύματα για την ερωτική σας ζωή, ανανεώνοντας το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φαίνεται ότι έχετε ήδη γνωρίσει κάποιον/α. Απλά δεν το ξέρετε. Μια φιλία ή μια γνωριμία θα μπορούσε να πάρει μια απροσδόκητη τροπή απόψε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, γεμάτο επικοινωνία και κατανόηση. Η στιγμή είναι ιδανική για να αναζητήσετε κοινές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, εκμεταλλευτείτε την αυξανόμενη αυτοπεποίθησή σας και προσεγγίστε το αντικείμενο του πόθου σας έτσι ώστε να μην του αφήσετε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις σας.

Ζώδια Σκορπιός

Να περιμένετε μερικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή σήμερα, που αρχικά θα σας προκαλέσουν αρκετό άγχος. Στην συνέχεια, όμως, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι για καλό. Αν είστε μόνοι, δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ψάχνετε σε μια σχέση; Έτσι δεν θα χάνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και υπομένετε μεγάλη πίεση. Αλλά προσπαθήστε να προστατεύσετε τη σχέση σας από όλα αυτά, διαφορετικά θα την φθείρετε. Διατηρήστε μια θετική ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να κατευθύνετε τις συζητήσεις σας σε ευχάριστα, χαλαρωτικά θέματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Αναλάβετε πρωτοβουλία και κάντε κάτι για να αλλάξετε την κατάστασή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε μόνιμη σχέση; Σας περιμένει μια ευχάριστη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί, να μιλήσετε και να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι έχετε φτάσει όσο πιο μακριά μπορείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Πάρτε την απόφαση να προχωρήσετε τώρα, όσο είναι ακόμη νωρίς και δεν έχετε επενδύσει πολλά σε αυτή την σχέση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/07 Ερωτικές προσεγγίσεις – Νέα σκιρτήματα

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/07 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την τάση να κρύβετε τα προβλήματα της σχέσης σας κάτω από το χαλί και να προσποιείστε ότι δεν υπάρχουν. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν ανεπίλυτα και να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Αλλάξτε αμέσως τακτική. Τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινές λύσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αισθάνεστε ανανεωμένοι και αυτό σίγουρα προσελκύσει κάποιον/α προς το μέρος σας. Αυτό το άτομο δεν θα διστάσει να εκφράσει το πώς αισθάνεται για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Αν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μια μέρα χαράς για εσάς. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να κάτσετε με τον/την σύντροφό σας και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν. Αν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, δεν θα το βρείτε κάτω από τον καναπέ! Βγείτε και λίγο έξω από το σπίτι. Να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πολλά υπέροχα και ενδιαφέροντα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot