Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Πέμπτη

erwtikes-27314-ζωδια

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Ζώδια Κριός  .

Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε ότι κινδυνεύετε να πέσετε σε ρουτίνα, επανασυνδεθείτε με τον/την σύντροφό σας και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί μακριά από όλα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα βρεθείτε στο προσκήνιο. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα δώσετε ή όχι μια ευκαιρία σε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως τεταμένη. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας έχουν δημιουργήσει κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την δυσαρέσκειά του/της και να προσπαθήσετε να επανορθώσετε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και στην συνέχεια να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας ένα προς ένα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε τακτική και θα βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Ζώδια Δίδυμοι

Εάν τον τελευταίο καιρό συνεχώς υποπτεύεστε τον/την σύντροφό σας και κάνετε διάφορα σενάρια με το μυαλό σας, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ζώδια Καρκίνος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σχέση σας, αλλά δεν ωφελεί να τα κρατάτε όλα μέσα σας, καθώς αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Εάν δεν μιλάτε με τον/την σύντροφό σας, πώς περιμένετε να αλλάξει κάτι; Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να περιμένετε μερικές συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL 15-30/10 Ερωτικές αλήθειες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Ζώδια Λέων

Υπάρχει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα στην σχέση σας. Αισθάνεστε να πετάτε στον έβδομο ουρανό! Αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι, να θυμάστε να ανοίγεστε συναισθηματικά στο άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο προσιτοί απέναντι σε εκείνους που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Επικρατεί κάποια σύγχυση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση, μέχρι να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την επιδείνωση της κατάστασης.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/10 Ζώδια Ζυγός

Αφήστε στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις και αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε λεπτό που περνάτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Το χρειάζεστε και οι δύο πολύ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην μένετε άλλο μέσα και βουλιάζετε στην αυτολύπηση. Πάρτε τους φίλους σας και βγείτε μια βόλτα.

Ζώδια Σκορπιός

Όλα κυλούν όμορφα στην σχέση σας. Αυτό οφείλεται σε με μερικές αλλαγές που έχετε κάνει στην συμπεριφορά σας και έχουν επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ήρεμο. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία ανήκουν στο παρελθόν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε για την τρέχουσα κατάστασή σας. Από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να την αλλάξετε. Βγείτε έξω και γνωρίστε καινούργια άτομα.

dream

Ζώδια Τοξότης

Ξεκινώντας από σήμερα, φαίνεται πως όλα τα ερωτικά σας προβλήματα εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Τα σύννεφα διαλύονται και μπορείτε επιτέλους να κάνετε μια νέα αρχή, γεμάτη αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Μια αναπάντεχη γνωριμία θα σας αλλάξει την ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε μυστικά που κρατάτε ο ένας από τον άλλον και αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια ενήλικη, ώριμη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αρχίσετε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL 15-30/10 Ερωτικές αλήθειες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ τρυφερός/ή μαζί σας σήμερα. Να περιμένετε μια χειροπιαστή έκφραση της αγάπης του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Δείξτε διπλωματικότητα στην ερωτική σας ζωή σήμερα, καθώς εσείς και ο/η σύντροφός σας δέχεστε μεγάλη πίεση από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις, θα δημιουργηθούν περιττές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη σχέση σας σε αδιέξοδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε ανούσια φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988