Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/11 Πέμπτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-toksotis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/11 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τα όνειρα δεν λένε κάτι απευθείας… Αλλά αν ακούσετε προσεκτικά, θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες σε αυτά.

Θα μπορέσετε να πάρετε κάποια σημάδια για το ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή, οπότε δώστε την ανάλογη προσοχή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πετάξετε από το παράθυρο τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας, παρέα με αυτή για όσα πρέπει να έχει το υποψήφιο ταίρι σας. Αφήστε στην άκρη όλες σας τις προσδοκίες, οι κατευθυντήριες γραμμές σας είναι υπερβολικά στενές. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το σύμπαν να σας οδηγήσει.

Ζώδια Δίδυμοι

Εσείς και αυτό το άτομο πραγματικά ταιριάξατε. Γιατί δεν προχώρησε η σχέση μεταξύ σας; Αποδώστε τη συγκεκριμένη περίπτωση σε κακό συγχρονισμό και πιστέψτε ότι για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν τα πράγματα μεταξύ σας. Μην σας γίνει εμμονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Τα πουλάκια και οι μελισσούλες κάνουν αυτό ακριβώς που πρέπει – η φύση εμπνέει την αγάπη και την επαφή. Βγείτε έξω και πηγαίνετε για αναρρίχηση. Δηλώστε εθελοντές σε μια ομάδα καθαρισμού σε πάρκα και παραλίες. Το νεοαποκτηθέν σας ενδιαφέρον θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο και χαριτωμένο άτομο.

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα μπορείτε να έχετε τη ζωή που θέλετε. Αλλά πρώτα θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αφήσει στην άκρη κάποιες επιλογές αλλά το μέλλον σας θα γίνει πιο ξεκάθαρο.

Ζώδια Παρθένος

Γιατί να παίζετε παιχνίδια; Ξέρετε αυτομάτως αν σας ελκύει ή σας απωθεί κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να περιπλακούν, λόγω κοινωνικών περιστάσεων και της προσπάθειάς σας να είστε ευγενικοί. Ακούστε την καρδιά σας.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Η καρδιά σας έχει πληγωθεί και χρειάζεται φροντίδα. Περάστε λίγο χρόνο με τη συντροφιά κάποιου που σας αγαπά: Έναν παλιό φίλο, την οικογένεια ή το κατοικίδιό σας. Θα νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι από το ενδιαφέρον που θα λάβετε.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια επαγγελματικά καθήκοντα ή μια οικογενειακή υποχρέωση, παίρνουν προτεραιότητα έναντι της ερωτικής σας ζωή. Τακτοποιήστε τα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα: Αυτά τα θέματα συντήρησης είναι σημαντικά για να κρατήσουν σε λειτουργία την καθημερινότητά σας.

Ζώδια Τοξότης

Έχετε σκοπό να ζήσετε τη ζωή σας ή να την περάσετε βλέποντας τηλεόραση; Κάπου εκεί έξω βρίσκεται ο έρωτας που ζητάτε… Αλλά θα πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να κάνετε μια προσπάθεια για να τον συναντήσετε, έστω και στα μισά της διαδρομής.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο έρωτας απαιτεί να παίρνετε ρίσκα. Αλλά τώρα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το παίξετε εκ του ασφαλούς, διαφορετικά μπορεί να το μετανιώσετε. Κινηθείτε προσεκτικά. Καλύτερα να πάρετε εκείνες τις σημαντικές αποφάσεις αργότερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Το παιχνίδι των ραντεβού χρειάζεται καινούργιους κανόνες, ειδικά από τη στιγμή που άλλαξαν οι προσδοκίες σας. Ίσως να θέλετε απλά να περνάτε καλά χωρίς δεσμεύσεις. Είτε να θέλετε μια αληθινή σχέση. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας.

Ζώδια Ιχθύες

Γιατί αυτό το άτομο έχει ανάγκη από διαρκή επιβεβαίωση; Στην αρχή νομίζατε ότι ήσασταν υπερβολικοί αλλά τώρα βλέπετε ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα του. Δώστε προσοχή και στις άλλες εμμονικές συνήθειές του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66