Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/11 Σάββατο

evdomadiaies-1723314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 14/11 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Μήπως ήρθε η ώρα να παίξετε θάρρος ή αλήθεια; Με την ιδιοσυγκρασία και τη φλογερή σας ενέργεια, πρέπει να επιλέξετε και τα δύο στην ερωτική σας ζωή σήμερα.

Οι απαντήσεις σας, η συμπεριφορά σας και γενικά η αύρα σας είναι πολύ σέξι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πρέπει να κρατήσετε πιο χαμηλό προφίλ αν θέλετε να προοδεύσετε στην ερωτική σας ζωή. Δεν ξέρετε τα πάντα – και αυτό είναι καλό γιατί τα καλύτερα έρχονται. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε/οποιαδήποτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Αφήστε τους άλλους να χαμογελούν και να κουνάνε το κεφάλι τους. Έχετε απόψεις που θέλετε να εκφράσετε, ο σαρκασμός σας είναι πιο διασκεδαστικός και ελκυστικός από τα σχόλια των άλλων. Το σωστό άτομο θα βρει το στυλ σας αφόρητα σέξι.

Ζώδια Καρκίνος

Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα έρθει στην επιφάνεια, σε σχέση με την ερωτική σας ζωή… Κάτι που μπορεί να επεκτείνει την κοσμοθεωρία σας. Κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Λέων

Όσο εξαρτάται από την προσωπική σας ενέργεια, η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα σήμερα. Βάλτε μπροστά τις μηχανές της ερωτικής σας ζωής, να περιμένετε εκπληκτικά αποτελέσματα τις επόμενες μέρες.

Ζώδια Παρθένος

Τα ερωτικά θέματα δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας αυτή τη στιγμή. Μπορεί να θέλετε να έχετε τα πάντα οργανωμένα στην ερωτική σας ζωή… Αλλά τα ακατάστατα συναισθήματα και οι απρόβλεπτες προσωπικότητες σας χαλάνε τα σχέδια.

Ζώδια Ζυγός

Η ικανότητα να έχετε σωστή οπτική για όλα και η αίσθηση του χιούμορ για την ερωτική σας ζωή, σας εξυπηρετούν εξαιρετικά καλά τώρα. Σήμερα θα δώσετε την βοήθειά σας σε κάποιο άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/11 Εξηγήσεις ερωτευμένων – Χρήμα από τύχη

zwdia-66

Ζώδια Σκορπιός

Η δύναμη του έρωτα είναι καταπληκτικό και όμορφο πράγμα. Αλλά αυτή τη στιγμή, στην ερωτική σας ζωή φιγουράρει ένας δυσάρεστος αγώνας επικράτησης… Και μπορεί να βλάψει την εξέλιξη του τελευταίου σας φλερτ. Αφήστε το υποσυνείδητό σας να πάρει τον έλεγχο.

Ζώδια Τοξότης

Αξιοποιήστε τη φυσική σας αισιοδοξία, για να δείτε τι δυνατότητες που έχετε στην ερωτική σας ζωή. Μια θετική στάση είναι πολύ πιο σέξι από οτιδήποτε – και η ενέργειά σας παρέχει μια επιπλέον λάμψη.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλύτερα να προσέχει όποιος/α προσπαθήσει να σαμποτάρει την ερωτική σας δράση. Δεν σας αρέσει να μοιράζεστε! Θέλετε να είστε πρώτοι, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αν δράσετε παρορμητικά σήμερα, θα οδηγηθείτε σε κάτι ή κάποιον πραγματικά ξεχωριστό. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο για να αλλάξετε γνώμη και συνεχίστε να ενεργείτε αυθόρμητα.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί οι άλλοι αν συμπεριφέρονται στην ερωτική τους ζωή σαν να παίζουν σε σαπουνόπερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Εργαστείτε με το δικό σας σενάριο, αφήστε στην άκρη τα υπερβολικά δράματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia