Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Ζώδια Κριός .

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σκεφτείτε μήπως αναθερμάνετε μια παλιά φλόγα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ξέρετε. Ίσως σε αυτό το άτομο αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή εξελίσσονται ομαλά. Ο/Η σύντροφός σας έχει τρυφερή διάθεση και του/της είναι εύκολο να εκφράσει την αγάπη του/της.

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την υπέροχη περίοδο. Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα, για αυτό βγείτε έξω και διασκεδάστε απόψε.

Θα γνωρίσετε πολύ κόσμο, αλλά μόνο ένα άτομο θα ξεχωρίσει. Αυτή η νέα συνάντηση έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Ζώδια Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Ανοιχτείτε για τα προβλήματά σας και βάλτε τη σχέση σας σε ειλικρινή και ισότιμη βάση. Δώστε στο άλλο σας μισό την ευκαιρία να σας βοηθήσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποφύγετε τις μπλεγμένες υποθέσεις και τους παράνομους δεσμούς. Αν αποκαλυφθεί κάτι, θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον/την αγαπημένο/η σας. Ανάψτε ξανά την σπίθα ανάμεσά σας. Αν έχετε βαρεθεί τη μοναξιά, ετοιμαστείτε για κάτι νέο. Πολλές νέες συναντήσεις ακόμα και ένα νέο φλερτ θα μπορούσαν να μπουν στη ζωή σας και να ανατρέψουν τα πάντα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

dream

Ζώδια Λέων

Θα περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας σήμερα! Επιλέξτε να περάσετε την ημέρα κάνοντας κάτι που και οι δύο απολαμβάνετε. Μην ανησυχείτε για μικροπράγματα γιατί θα καταστρέψετε το βράδυ σας χωρίς λόγο. Εάν είστε αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει! Και πού ξέρετε; Όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Ζώδια Παρθένος

Αυτό που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή, είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μην μεγαλοποιείτε ό,τι συμβαίνει και μην αφήνετε τα μικροπροβλήματα να σας αγχώνουν. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα θετικά και στο πώς θα περάσετε καλά. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά για τον εαυτό σας. Βρείτε το χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα, αλλά μην αφήσετε κανένα πρόβλημα να σας καταβάλλει. Λίγη ενδοσκόπηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας αισθάνεται ανασφαλής τις τελευταίες μέρες και χρειάζονται τη διαβεβαίωση και την υποστήριξή σας. Το μέλλον της σχέσης σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας. Επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επιλέξτε αυτήν την ημέρα για να κάνετε την κίνηση σας. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο διεισδυτικό βλέμμα σας!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην προσωπική σας ζωή, οπότε τι θα λέγατε να σταματήσετε να ανησυχείτε διαρκώς και να απολαύσετε την ευτυχία σας; Πραγματικά δεν χρειάζεται να είστε καχύποπτοι ή φοβισμένοι για το μέλλον και να εξετάζετε εξονυχιστικά κάθε πτυχή της συμπεριφοράς του/της συντρόφου σας. Είστε μόνοι; Κάντε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε λίγο και να γίνετε πιο προσιτοί. Υπάρχουν πολλοί/πολλές που έχουν συναισθήματα για εσάς αλλά δεν τολμούν να σας πλησιάσουν. Ένα-δυο φλερτ θα σας αναζωογονήσουν.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όσα κάνετε και λέτε σήμερα. Μπορεί εύκολα να πείτε ή να κάνετε το λάθος πράγμα, προκαλώντας παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, γιατί δε δίνετε μια ευκαιρία σε αυτόν/αυτήν που σας φλερτάρει εδώ και τόσο καιρό; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Η αρμονία και η κατανόηση είναι τα χαρακτηριστικά μιας καλής σχέσης και η δική σας έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας την υποστήριξή του/της. Αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και σας φέρνει πιο κοντά. Όσο για τους αδέσμευτους της παρέας, ήρθε η ώρα να βρείτε μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/01 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, ώστε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ξέρετε πού βρίσκεστε. Με αυτόν τον τρόπο, ο δεσμός σας θα γίνει πιο δυνατός. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μάθετε να δίνετε στους άλλους ανθρώπους μια ευκαιρία. Μην απορρίπτετε αμέσως κάποιον/α, χωρίς καν να αφιερώσετε χρόνο για να τον/την γνωρίσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Αν θέλετε επιτυχημένη ερωτική ζωή, βάλτε τα δυνατά σας και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό, ώστε να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Να περιμένετε πάθος και ρομαντισμό. Για εσάς τους αδέσμευτους, οι προοπτικές σας είναι καλές και να είστε σίγουροι ότι θα σας τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098