Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Δευτέρα

imerisies-28314-zvdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Κριός .

Νιώθετε πολύ συνδεδεμένοι με τον εαυτό σας. Δεσμευμένοι ή όχι, η Σελήνη θα αναζωπυρώσει τη σχέση που έχετε με την εσωτερικό σας πάθος. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την άνεση και την αίσθηση της σταθερότητας . Οπότε μην διστάσετε να κάνετε την απόλαυση προτεραιότητα σας σήμερα. Έχετε ερωτευθεί τον φίλο ενός φίλου;

Η Σελήνη κάνει εξάγωνο τόσο στον Ερμή όσο και στην Αφροδίτη μέσω του ενδέκατου οίκου των συνεργασιών, της κοινότητας και της αίσθησης του ανήκειν . Κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το γιατί αισθάνεστε ερωτοχτυπημένοι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω από την καθημερινή ρουτίνα.

Και παρόλο που πιθανότατα έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε στο χώρο εργασίας σας, αυτό είναι το σύνθημά σας για να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να βρείτε έναν τρόπο να αποσυμπιεστείτε.

Λαμβάνοντας υπόψη το εξάγωνο της Σελήνης στον Ερμή και τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, η ευκαιρία για την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης παραμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Δίδυμοι

Πουλάτε τους φίλους σας για χάρη του νέου σας φλερτ; Παρά τον πολύπλευρο και εκλεκτικό σας χαρακτήρα, Η Σελήνη σήμερα κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα στον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών, της κοινότητας και της αίσθησης του ανήκειν, προσθέτοντας ένα συναισθηματικό στρώμα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Εν τω μεταξύ, ο ανάδρομος Ερμής στον ένατο οίκο των εμπειριών σας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον τυχερό Δία, τον ηγέτη στον τομέα των σχέσεων. Έτσι, εάν τα σχέδια αλλάξουν ξαφνικά με τους φίλους σας, το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μην διστάσετε να εξερευνήσετε άλλους ορίζοντες που σας εμπνέουν.

Ζώδια Καρκίνος

Είστε εξπέρ στην οικειότητα. Και παρόλο που στην αρχή φυλάγεστε και είστε αρκετά επιφυλακτικοί, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προσκαλεί να πάρετε τον έλεγχο χωρίς φόβο. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, δεν συμβαίνει κάθε μέρα να καταλαμβάνουν ταυτόχρονα ο Ερμής και η Αφροδίτη τον όγδοο οίκο της οικειότητας. Των κοινών εμπειριών, των συνεργασιών και των αδερφών-ψυχών, πόσο μάλλον όταν κάνουν ένα εξάγωνο με την Σελήνη. Η Σελήνη στη θέση του Κριού μέσω του δέκατου οίκου της εξουσίας, σας ενθαρρύνει να υποταχθείτε στα πάθη σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/02 Αληθινή αγάπη – Νέος σύντροφος

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Λέων

Σήμερα σκέφτεστε μια απόδραση. Μπορεί να προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας ή να θέλετε να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση. Ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, η Σελήνη στον ένατο οίκο της περιπέτειας, των εμπειριών και τα πίστης κάνει ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σημαντικών άλλων. Πράγμα που σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τους ορίζοντές σας. Ίσως απλώς να επανεξετάσετε την σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο της οικειότητας και της περιπέτειας και σας κάνει πιο συναισθηματικούς σε ό,τι αφορά τον τρόπο που συνδέεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Επίσης, ένα αρμονικό εξάγωνο στον πλανητικό κυβερνήτη σας, τον Ερμή, και με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο της λεπτομέρειας και της συνέπειας, σας προσκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση. Ίσως πρόκειται για κάτι τόσο απλό όσο το να αφήσετε λίγο χώρο στα συναισθήματα του/της αγαπημένου/ης σας ή να του/της κάνετε μια χάρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγοςΕπανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Ζυγός

Να συμβιβαστείτε ή να μην συμβιβαστείτε, ιδού το ερώτημα της μέρας. Εσείς περισσότερο από οποιονδήποτε ξέρετε ότι η ευθύνη βαραίνει και τους δύο. Και με την Σελήνη στον Κριό να φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεων, των διαπροσωπικών συνδέσεων και σημαντικών άλλων, είστε απασχολημένοι με θέματα που περιστρέφονται γύρω από τους άλλους ανθρώπους, και ειδικά τον/την σύντροφό σας. Η όψη της Σελήνης τόσο με τον ανάδρομο Ερμή όσο και με την Αφροδίτη, στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης, σας ενθαρρύνει να πείτε αυτό που σκέφτεστε και να επιδοθείτε σε απολαύσεις.

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας υπάρχει ως πιθανότητα, απλά τα πράγματα είναι κάπως ανορθόδοξα αυτές τις μέρες. Η Σελήνη δίνει έμφαση στον έκτο οίκο των καθημερινών συνηθειών και της επιμέλειας, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα είστε απασχολημένοι με θέματα που περιστρέφονται γύρω από τις υποχρεώσεις σας και την επαγγελματική σας ρουτίνα. Η ειρωνεία είναι ότι η Σελήνη κάνει ένα εξάγωνο τόσο με τον Ερμή – τον κυβερνήτη του όγδοου οίκου της οικειότητας – όσο και με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο του σπιτιού. Οπότε ο νέος σας γείτονας μπορεί να είναι η επόμενη σχέση σας.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να το επιδιώξετε. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, η Σελήνη πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους, της ευχαρίστησης και της αυτο-έκφρασης, δίνοντας έμφαση σε θέματα καρδιάς. Οι ερωτικές συναντήσεις, οι στιγμές ενθουσιασμού και το πάθος είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτα σήμερα. Η Σελήνη κάνει ένα εξάγωνο στον ανάδρομο Ερμή και στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της σκέψης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εκφράσετε το πάθος σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας υπενθυμίζει να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας και, το πιο σημαντικό, στα συστήματα αξιών σας. Οι ενέργειές σας ανταποκρίνονται στις πεποιθήσεις σας; Εκτός από τη Σελήνη που φωτίζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων, δημιουργεί επίσης ένα εξάγωνο στον ανάδρομο Ερμή και στην Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο της άνεσης, των οικονομικών και των απολαύσεων. Φροντίστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες πριν στείλετε αυτό το μήνυμα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/02 Αληθινή αγάπη – Νέος σύντροφος

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα χάρη στον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας. Και ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, η Σελήνη σήμερα φωτίζει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας- που κυβερνάται από τον Ερμή – ώστε να αισθανθείτε την επιθυμία να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Ευτυχώς, η Σελήνη κάνει αρμονική όψη τόσο στον Ερμή όσο και στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας . Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα – ή χειρότερα να ασχοληθείτε με σημαντικά έγγραφα.

Ζώδια Ιχθύες

Είτε έχετε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον δεύτερο οίκο, των χρημάτων, της περιουσίας και των αξιών κάνοντας ταυτόχρονα ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την κοσμική Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο του παρασκηνίου. Και δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε πιο άνετα στη «σκιά». Η επαφή σας με αυτό το άτομο είναι σχεδόν καρμική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia