Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02  Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα, καλύτερη φάση, όπου τα προβλήματα που σας απασχολούσαν αντιμετωπίζονται και η σχέση σας βελτιώνεται.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να φαίνεται ότι η αλλαγή αργεί να έρθει, αλλά αν επιμείνετε θα δείτε ότι ο έρωτας της ζωής σας δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είστε δεσμευμένοι, ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε στον/στην αγαπημένο/η σας και να του/της δώσετε την ευκαιρία να σας πει τι έχει στο μυαλό του/της.

Θα αισθανθείτε καλύτερα, ειδικά επειδή θα καταφέρετε να καθησυχάσετε τις ανησυχίες του/της. Είστε μαζί σε αυτή τη σχέση και θα πρέπει να λύνετε τα προβλήματά σας ως ομάδα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε.

Εκμεταλλευτείτε την ανεξαρτησία σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο που έχετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καλή ιδέα να κρατάτε μέσα σας όλα σας τα συναισθήματα. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σας. Μπορείτε επιτέλους να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας. Έτσι θα βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Μια παρόμοια τακτική θα πρέπει να ακολουθήσετε κι εσείς οι αδέσμευτοι. Μην διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει – μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με την ανταπόκριση που θα λάβετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ευνοεί ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας για όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα μπορεί να αποδειχτεί ο έρωτας της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 – Θετικές εξελίξεις – Δέσιμο σχέσης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Στη σχέση σας, καλό θα ήταν να σταματήσετε να πιέζετε τόσο πολύ τον/την σύντροφό σας. Κανείς, ούτε καν εσείς δεν είναι τέλειος, οπότε χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να βελτιωθούν σταδιακά και στον χρόνο τους. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε αυτό που νιώθετε στον/στην σύντροφό σας χωρίς αναστολές και δισταγμούς. Κάντε το. Αυτό θα αναζωπυρώσει τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας και βγείτε έξω. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Ζυγός

Περνάτε μια δύσκολη φάση στην σχέση σας με νεύρα και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας με το παραμικρό. Εάν είστε αδέσμευτοι, ελάτε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Να είστε σίγουροι ότι αν εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό, θα προσελκύσετε σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Ζώδια Σκορπιός

Το κλίμα είναι λίγο περίεργο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε χώρια από τον/την σύντροφό σας και να μην λέτε πολλά. Οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε, θα καταλήξει αναμφίβολα σε καυγά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αλλάξετε στέκια και συνήθειες; Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τον πραγματικό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια. Έχετε τόσο πάθος μέσα σας! Δεν είναι καιρός να το εκφράσετε; Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά! Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε και κυρίως μην το βάζετε κάτω. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα δείτε ότι εκεί έξω υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που του αρέσετε. Δώστε του την ευκαιρία να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα εξελίσσονται σχετικά ομαλά στη σχέση σας σήμερα. Φροντίστε να αφήσετε όλα τα προβλήματά σας έξω από την πόρτα και να προστατέψετε την ερωτική σας ζωή από κάθε άγχος και ένταση. Είστε αδέσμευτοι; Σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας συναρπάσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 – Θετικές εξελίξεις – Δέσιμο σχέσης

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/02 Ζώδια Υδροχόος

Το κλειδί για να είστε ευτυχισμένοι στην ερωτική σας ζωή είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μην πιέζετε συνέχεια τον/την σύντροφό σας, γιατί και αυτός/ή έχει τα όριά του/της. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας. Εκφράστε πώς αισθάνεστε, να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και στην ερωτική σας ζωή και επιτέλους αρχίζετε να βλέπετε πιο θετικά τα πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτήν την ημέρα! Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου είναι στο πρόγραμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera