Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Κυριακή

erwtiko-test

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα κάνετε κάτι που δεν αναγνωρίζεται. Το να είστε τόσο καλοί φίλοι, δεν σημαίνει ότι έχετε άμεσα οφέλη.

Αν περιμένετε μια εγκάρδια χειραψία και συγχαρητήρια επειδή είστε τόσο καλός φίλος, κάντε όρεξη! Θα περιμένετε λίγο ακόμη μέχρι να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στο κοντινό μέλλον μπορεί να προκύψει μια μικρή αναποδιά. Και όταν συμβεί, δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας αποθαρρύνει. Να ξέρετε ότι η ζωή είναι γενναιόδωρη μαζί σας. Θα σας αποζημιώσει για κάθε ένα από αυτά τα εμπόδια – και με το παραπάνω.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι να το παρατηρήσετε. Παρακολουθήστε πώς συμπεριφέρεται με τους άλλους. Αν έχει πολλούς φίλους και φέρεται στους άλλους με σεβασμό, μάλλον βρήκατε τον άνθρωπό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Καρκίνος

Με την κολακεία θα πάτε πολύ μακριά, ειδικά αν έχετε μπλεξίματα. Παρακολουθήστε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους ανθρώπους. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος/α σας κατηγορήσει ότι προσπαθείτε να φλερτάρετε με το ταίρι του! Μπορεί να υπάρξουν τέτοια φαινόμενα σήμερα, ακόμη και αν οι προθέσεις σας είναι εντελώς αθώες.

Επανασυνδέσεις Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς. Οπότε αν αισθάνεστε ότι πετάτε στα σύννεφα, προσπαθήστε να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Ελάτε σε επαφή με τα πιο προσγειωμένα άτομα στη ζωή σας. Οι γονείς, τα αδέρφια και οι φίλοι σας δεν θα σας πουν ποτέ ψέματα.

Ζώδια Παρθένος

Όλοι φαίνεται ότι έχουν λάβει το εγχειρίδιο της ζωής, εκτός από εσάς. Σίγουρα οι φίλοι σας φαίνονται χαρούμενοι με τα παιδιά τους, το ταίρι τους, το σπίτι και όλο το υπόλοιπο πακέτο… Αλλά η ζωή τους δεν είναι τέλεια. Να θυμάστε ότι όλα εδώ πληρώνονται. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος.

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να βοηθάτε οικονομικά κάποιο άτομο, είτε πρόκειται για πρώην είτε για τον/την αδερφό/ή σας. Αν συνεχίσετε να δίνετε χρήματα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταρρακώνετε την αυτοεκτίμησή του. Δεν είναι εύκολο να αρνηθείτε αλλά θα είναι για το καλό του.

chartomantia-098

Ζώδια Σκορπιός

Αφήστε τη μητέρα φύση να κάνει τη δουλειά της. Τελικά θα τα φτιάξετε με αυτό το γοητευτικό άτομο που ζαχαρώνατε; Μάλλον όχι. Η βιολογία έχει άλλα σχέδια για εσάς. Απλά κάντε υπομονή.

Ζώδια Τοξότης

Η οποιουδήποτε είδους σωματική επαφή με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, σήμερα θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα… Και ξέρετε πώς πάει αυτό. Αν δεν θέλετε να το πάτε μέχρι τέρμα, μην φιληθείτε. Αν το κάνετε, ξέρετε ποιες θα είναι οι συνέπειες. Μπορεί να καταλήξει σε κάτι φανταστικό, μπορεί και όχι.

Ζώδια Αιγόκερως

Ποιος λέει ότι η ιστορία δεν μπορεί να επαναληφθεί; Αν κάτι δεν πήγε όπως θέλατε την πρώτη φορά, ξαναπροσπαθήστε. Ξεσκονίστε την ατζέντα σας και καλέσετε κάποιο άτομο με το οποίο δεν τα πήγατε καλά. Όποιο και αν ήταν το πρόβλημα – λάθος χρονική στιγμή, κάποιος πρώην – θα έχει επιλυθεί τώρα πια.

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για σχέση; Ίσως. Ελέγξτε τα κίνητρά σας. Αν αισθάνεστε απελπισμένοι, ίσως απλά έχετε τις μαύρες σας. Αν συμβιβαστείτε με όποιο άτομο να ’ναι, θα αισθανθείτε χειρότερα μακροπρόθεσμα. Περιμένετε να σας περάσει ο πανικός, πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση για την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα να βγείτε με κάποιον από το γραφείο – και δικαίως. Αλλά αν βρείτε κάποιο άτομο που να αξίζει, ίσως πρέπει να το εξερευνήσετε λίγο παραπάνω. Από τη στιγμή που θα τηρείτε τα όριά σας, ένας έρωτας τις εργάσιμες ώρες μπορεί να είναι ο τρόπος να αντέξετε μια δουλειά χωρίς προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA