Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Έχετε την τάση να προσποιείστε ότι όλα είναι ιδανική στην σχέση σας, αρνούμενοι να δεχτείτε ότι έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές.

Καλό θα ήταν, όμως, να αναγνωρίσετε ότι υπάρχουν προβλήματα και να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας για να διορθώσετε ό,τι δεν πάει καλά. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη – χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έρχεστε αντιμέτωποι με μερικές δυσάρεστες αλήθειες, που αφορούν την προσωπική σας ζωή και αυτό σας κάνει να νιώθετε απογοήτευση.

Προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος τους ανόητους δισταγμούς και τους εγωισμούς στην σχέση σας και να είστε πιο εξωστρεφείς απέναντι στον/στην αγαπημένο/η σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο έξω και να διασκεδάζετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σύντομα αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι περίεργο που ο/η σύντροφός σας παραπονιέται. Είστε τόσο απορροφημένοι από τα καθημερινά προβλήματα και τις ανησυχίες σας που έχετε παραμελήσει την σχέση σας. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο άλλο σας μισό και να κάνετε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. Αν είστε αδέσμευτοι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη περίοδο, γι’ αυτό θα ήταν καλή ιδέα να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα και να αποφύγετε συζητήσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν εντάσεις. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σκεφτείτε μήπως έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Μήπως να γίνετε λίγο πιο προσιτοί απέναντι όσους δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς;

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, σταματήστε να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί και απλώς απολαύστε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Δείξτε τα αληθινά σας συναισθήματα και θα δείτε ότι θα έχετε την ανάλογη ανταπόκριση.

Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες και πιο εγκάρδιες σκέψεις και συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας. Αν κάνετε, θα βοηθήσετε την σχέση σας να προχωρήσει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας και προσεγγίστε με αυτοπεποίθηση το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια νέα συνάντηση σύντομα θα δικαιώσει όλες σας τις προσπάθειες.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας περνάει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, οπότε σήμερα προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να του/της προσφέρετε όσο περισσότερη υποστήριξη μπορείτε. Εστιάστε για μια φορά σε εκείνον/η και όχι στον εαυτό σας. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένας καινούργιος έρωτας δεν αργεί να έρθει, που θα σας χαροποιήσει πολύ.

Ζώδια Σκορπιός

Θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους προκειμένου να αποφύγετε τις φασαρίες. Αν ψάχνετε ακόμα για το ταίρι σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος/α από τον στενό σας κύκλο έχει το βλέμμα του/της στραμμένο πάνω σας. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Οι συνθήκες στη σχέση σας είναι ιδανικές και αυτό σας βοηθά να απολαύσετε μια όμορφη και αρμονική καθημερινότητα με τον/την σύντροφό σας. Αυτό με τη σειρά του, σας επιτρέπει να διαπρέψετε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην απομονώνεστε. Βγείτε εκεί έξω και μοιράστε την θετική σας ενέργεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Αποφασίστε να γίνετε λίγο πιο εκφραστικοί και να δείξετε ενεργά την αγάπη και την εκτίμησή σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση του κλίματος στη σχέση σας, χαρίζοντας και στους δύο πολλές υπέροχες στιγμές μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες – και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/03 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να πιστεύετε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή, αλλά σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον κάνετε λάθος. Θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τον προσεκτικά τακτοποιημένο κόσμο σας με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Συζητήστε ανοιχτά τα θέματα με τον/την σύντροφό σας και θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες λύσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραπονιέστε για την ζωή σας. Απολαμβάνετε πολλά φλερτ, δέχεστε προσκλήσεις για έξοδο και περνάτε καλά με τους φίλους και τους θαυμαστές σας!

Ζώδια Ιχθύες

Θα δείτε σημαντική βελτίωση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να επιλύονται κυρίως χάρη στην ανοιχτή επικοινωνία που έχετε με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, κάποιο άτομο από τον στενό κοινωνικό σας κύκλο έχει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00