Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Φροντίστε να αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας αν δεν θέλετε να φθείρετε την σχέση σας.

Ειδικά σήμερα αποφύγετε πάση θυσία τους καβγάδες με τον/την σύντροφό σας. Εάν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και τολμήστε να δείξετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά σε αυτόν/αυτήν που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Καλό θα είναι να σκεφτείτε δυο φορές πριν πείτε κάτι στον/στην σύντροφό σας σήμερα, γιατί αν πείτε κάτι που δεν πρέπει δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι και αν συμβεί και κάντε μια προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά.

Εάν είστε αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και παρακολουθήστε τη ζωή σας να βελτιώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι ορισμένα ζητήματα στην ερωτική σας ζωή σας ενοχλούν και δεν σας ικανοποιούν. Εάν είστε σε μια σχέση, βάλτε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε μια όμορφη, ήρεμη και ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Και αν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, αφήστε τους γύρω σας να σας πλησιάσουν. Ποτέ δεν ξέρετε. Κάποιο από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Θα χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας σήμερα. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και σας χρειάζεται στο πλευρό του/της. Προσπαθήστε να παραμερίσετε τις δικές σας ανησυχίες, αποφύγετε την γκρίνια και απλώς δείξτε του/της πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες συναντήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μείνετε ανοιχτοί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει επιτέλους να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα και κάντε κάτι που ευχαριστεί τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να είστε αγενείς και να απορρίπτετε όποιον προσπαθεί να σας φλερτάρει.

Ζώδια Παρθένος

Το κλειδί για μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή είναι να κρατάτε χώρια την επαγγελματική σας ζωή. Προστατέψτε τη σχέση σας από αυτή την καθημερινή φθορά και σύντομα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να γίνετε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που έχετε δίπλα σας. Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας με τοξικούς ανθρώπους.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ανοιχτείτε στο άλλο σας μισό και να μοιραστείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και σας προβληματίζουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσά σας και να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα εμφανιστεί και θα σας συναρπάσει.

Ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να προσβλέπετε σε μια θετική και γαλήνια μέρα στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι εκεί για εσάς, μπορεί να σας ακούσει με προσοχή και να σας καταλάβει. Και αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες. Επιλέξτε τα άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν ζητήματα που έχουν μείνει ανεπίλυτα στη σχέση σας και να απαλλαγείτε από αυτά μια για πάντα. Ανοιχτείτε και μιλήστε στον/στην σύντροφό σας για αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Είναι πραγματικά στο χέρι σας να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε εφήμερες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή ακόμα χειρότερα μπορεί να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι καθημερινές σας ανησυχίες έχουν απορροφήσει την προσοχή σας σε τέτοιο βαθμό που συμπεριφέρεστε αδιάφορα στον/στην σύντροφό σας. Αφήστε τα άγχη σας στην άκρη και προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε τα δυνατά σας, φορέστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και σύντομα θα βρείτε κάποιον/α για να μοιραστείτε την ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/04 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να ακούσετε ένα-δυο παράπονα από τον/την σύντροφό σας σήμερα ότι τον/την παραμελείτε και γενικά δεν δίνετε αρκετή προσοχή στη σχέση σας. Κάντε μια παύση και σκεφτείτε αν έχει δίκιο, πριν πάρετε αμυντική στάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό είστε πάρα πολύ αγχωμένοι με την δουλειά και τα οικονομικά σας και αυτό δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Δημιουργήστε μια θετική, ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε. Νέες συναντήσεις σας περιμένουν, αλλά τίποτα δεν θα συμβεί αν μένετε διαρκώς στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot