Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας θα πρέπει να αφήσετε τους εγωισμούς στην άκρη και να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η έντονη γοητεία και το σεξαπίλ σας σας βάζουν στο κέντρο της προσοχής.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας απόψε. Κανονίστε να κάνετε κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει!

Φροντίστε όμως να αφήσετε τα άγχη σας έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να κλείνεστε στο καβούκι σας και να χτίζετε τείχη γύρω σας.

Έτσι δεν διευκολύνετε τους ενδιαφερόμενους να σας πλησιάσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα κυλούν ομαλά και ήρεμα. Θα ήταν καλή ιδέα να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφο σας για την σχέση σας. Μην φοβάστε να του/της πείτε τι σας ανησυχεί. Πιθανότατα θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκρισή του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση; Ο καιρός ζεσταίνει και καλό θα ήταν να κάνετε κάτι για να ανανεωθείτε. Αυτό σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα πάνε καλά στην σχέση σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσουν τα πράγμα έτσι είναι να μην έχετε μυστικά από τον/την σύντροφό σας και να συζητάτε ήρεμα όσα σας απασχολούν. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αφιερώστε χρόνο και προσοχή στον εαυτό σας και αναθεωρήστε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Η πρόσφατη συμπεριφορά σας έχει δώσει κάθε αφορμή στον/στην σύντροφό σας να αναρωτιέται αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πείτε του/της ειλικρινά για το πώς νιώθετε. Είναι το μόνο που μπορεί να κατευνάσει τις υποψίες του/της. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Πείτε στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι για το πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Παρθένος

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρουν τα άστρα σήμερα για να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Κανονίστε μια μικρή απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας ή απολαύστε ένα-δυο φλερτ, αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο. Το βασικό είναι να περάσετε καλά.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας, σας προσφέρει απλόχερα την υποστήριξή του/της και εκπληρώνει κάθε σας ανάγκη. Μήπως ήρθε η ώρα να του/της δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς; Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε στο έπακρο τη ρομαντική σας διάθεση και κάντε την πρώτη κίνηση για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ζώδια Σκορπιός

Νιώθετε τόσο σέξι σήμερα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, θα πρέπει με κάθε τρόπο να αξιοποιήσετε την υπέροχη ερωτική ενέργεια της σημερινής μέρας είτε απολαμβάνοντας μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας είτε ξεκινώντας ένα καινούργιο φλερτ με έναν/μία από τους πολλούς/πολλές θαυμαστές/θαυμάστριές σας!

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να μάθετε να δίνετε σημασία μόνο σε ό,τι είναι σημαντικό στην σχέση σας και να μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια με ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν εστιάζετε τόσο πολύ σε όσα δεν λειτουργούν απλά θα προκαλέσετε περισσότερες δυσκολίες ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, φθείροντας τη σχέση σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, επικεντρωθείτε στο να περνάτε καλά και να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για ένα ραντεβού ή μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά. Εκφράστε τα συναισθήματά σας ανοιχτά και ειλικρινά και απλώς απολαύστε αυτό που έχετε. Αν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι σήμερα δεν σας λείπουν οι θαυμαστές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/05 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για όλα εκείνα τα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας και που σας προβληματίζουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα τα χέρια σας! Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε έναν υπέροχο άνθρωπο στη ζωή σας, σύντομα!

Ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε επιτέλους να δείτε ακριβώς πού κάνατε λάθος στο παρελθόν και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot