Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση σας έχει οδηγήσει σε συσσώρευση έντασης και άγχους. Σήμερα, πάντως, θα δείτε όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα να εκτονώνονται, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ξανά χρόνο με τον/την σύντροφό σας.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην περιμένετε να σας παραδοθεί στο σπίτι σε συσκευασία δώρου! Θα πρέπει να κάνετε κι εσείς μια κίνηση!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Η μέρα σηματοδοτεί μια νέα και πιο θετική φάση, όπου θα αισθανθείτε πιο δεμένοι με τον/την σύντροφό σας.

Μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συμβιβασμούς θα βρείτε την τέλεια λύση για όλα σας τα προβλήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις που δείχνουν απελπισία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δώσετε ψεύτικες ελπίδες σε κάποιον/α για τον/την οποίο/α δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά και θα είναι κρίμα και για τους δυο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να υλοποιηθούν όσα έχετε φανταστεί, αρκεί να έχετε καταλήξει στο τι ακριβώς θέλετε. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε ηρεμία και γαλήνη, τότε σταματήστε να γκρινιάζετε για τα πάντα και να είστε τόσο επικριτικοί με τον/την σύντροφό σας, αν δεν πάνε όλα όπως περιμένετε. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε προετοιμασμένοι καθώς σύντομα θα βιώσετε έναν «κινηματογραφικό» έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δείχνουν να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και ό,τι προβλήματα και αν αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν, σύντομα θα εξαφανιστούν. Αν είστε αδέσμευτοι, η γοητεία και το σεξαπίλ που εκπέμπετε σήμερα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ακόμη καλύτερα, θα σας φέρουν πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA – Καιρός πια για αισθηματικές αλλαγές – δεσμεύσεις!

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τα προβλήματα του/της συντρόφου σας. Να θυμάστε, ότι μόνο αν είστε και οι δύο ήρεμοι και χαρούμενοι, θα μπορέσει η σχέση σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να απελπίζεστε και να φαντάζεστε τα χειρότερα. Κάντε ένα πράγμα την φορά.

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα στο τι λέτε και κυρίως στο πώς το λέτε. Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε περισσότερο το ήδη φορτισμένο κλίμα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μια νέα συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ήρεμη και θετική μέρα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να απολαύσετε υπέροχες στιγμές μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε πώς νιώθετε στο άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε την επιθυμητή ανταπόκριση.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό πιέζεστε πολύ και έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να κουμαντάρετε. Αυτό σας απομυζά χρόνο και ενέργεια, που αναγκαστικά στερείτε από την σχέση σας. Όποτε μπορείτε, όμως, θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τον/την σύντροφό σας. Τι θα λέγατε αν προγραμματίζατε μια ρομαντική βραδιά μόνο για τους δυο σας; Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιο άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας εκπλήξει ευχάριστα όταν θα εξομολογηθεί τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας όλα σας τα συναισθήματα και αυτό δεν είναι καλό για τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να αρχίσετε να εξωτερικεύετε όσα νιώθετε. Θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και θα ενισχύσει τον μεταξύ σας δεσμό. Αν πάλι ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην κλείνεστε άλλο μέσα στο σπίτι. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας αρέσει!

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη, ξεκούραστη μέρα με το ταίρι σας. Κρατήστε το άγχος της δουλειάς σας έξω από τη σχέση σας και διασκεδάστε. Αν έχετε βαρεθεί την εργένικη ζωή, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα γεμίσει τη ζωή σας με χρώμα και φως.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA – Καιρός πια για αισθηματικές αλλαγές – δεσμεύσεις!

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/06 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Έχετε συνηθίσει να παίρνετε αυτό που θέλετε στην σχέση σας, πιέζοντας τον/την σύντροφό σας, που υποχωρεί και να συμβιβάζεται μόνο και μόνο για να αποφύγει τις εντάσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μια σχέση αποτελείται από δύο ίσα μέρη. Θα πρέπει να σέβεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας όσο και εκείνος/η τις δικές σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζετε την τύχη σας σήμερα. Τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο, στην απόπειρά σας να πλησιάσετε το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Ζώδια Ιχθύες

Αν θέλετε να μπορείτε να κοιμάστε ήρεμοι τα βράδια, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάποια ακανθώδη ζητήματα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέα άτομα. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia