Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/08 Τετάρτη

drakwniki-astrologia-simasia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/08 Τετάρτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο, που πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία ή το τέλος, αυτής της περίεργης σχέσης.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Ταύρος

Δείξτε την καλή σας συμπεριφορά, στο άτομο που ποθείτε και τότε μόνο θα βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για το αν τελικά σας κάνει ή όχι!
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται οι τρίτοι να ξέρουν τι κάνετε μέσα στην προσωπική σας ζωή, είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε σχέση. Καλύτερα στην σκιά παρά στο ενοχλητικό φως.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος

Εσείς είστε η βασική αιτία, που κάποιος ήδη σκέφτεται να αφήσει την μέτρια του ερωτική ζωή, και να ακολουθήσει τον δικό σας δρόμο. Ο μήνας αυτός έχει εξελίξεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-543

Λέων

Θέλετε να αποφύγετε κάποιες καταστάσεις με τον πρώην σας, αλλά και από την άλλη θέλετε να μάθετε τι κάνει στο τώρα του, στην προσωπική του ζωή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος

Έχετε διώξει από την καθημερινότητα σας, άτομα που δεν μπορούν να έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς, και όλα αυτά που θέλετε. Τώρα έχετε την δική σας πορεία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/08 Τετάρτη

Ζυγός

Έχετε κάνει μια δήλωση – τοποθέτηση στον άνθρωπο σας, και τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε, για τις δικές του απαντήσεις, που θα ορίσουν την συνέχεια σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός

Αν είστε σε μια φάση χωρισμού με το ταίρι σας, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα προσχήματα, και να βρείτε τον τρόπο που όλα θα γίνουν με ΄πολιτισμένο΄ τρόπο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Τοξότης

Σας κοιτούν πολλά μάτια εσάς, και πιθανόν να πρέπει τώρα και εσείς να πάρετε μια απόφαση, για το αν θέλετε να προχωρήσετε ή απλά να απολαύσετε την σχετική εποχή.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Αιγόκερως

Έχετε κάνει μεγάλο κόπο, για να κρατήσετε όρθια την σχέση αυτή και δεν θα επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες και καταστάσεις, να σας χαλάσουν τους ρυθμούς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

zodia-88

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/08 Τετάρτη

Υδροχόος

Με τις φασαρίες και τις εντάσεις, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αυτό που τώρα προέχει είναι να βρείτε τρόπο να στρώσετε τα οικονομικά σας, και μετά όλα τα άλλα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Δεν θέλετε ούτε να σκέφτεστε ότι πιθανόν να μπείτε σε μια νέα σχέση. Έχετε υποφέρει ένεκα του παρελθόντος και τώρα αποζητάτε την ησυχία σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.