Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Ζώδια Κριός .

Ο/Η σύντροφός σας είναι απίστευτα υποστηρικτικός/ή τον τελευταίο καιρό και οι συζητήσεις σας θα δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν.

Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε την τακτική που ακολουθείτε. Ο/Η ιδανικός /ή σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας έχει ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη για εσάς απόψε. Αφήστε τα άγχη σας στην άκρη και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε μαζί.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επεξεργαστείτε τον τρόπο που κάνετε νέες γνωριμίες. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήσετε την εγωιστική σας συμπεριφορά να διαταράξει το όμορφο κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην σχέση σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με κάθε κόστος. Η ώριμη συζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματά σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, απαλλαγείτε από τις αμφιβολίες σας για το αν κάνετε τις σωστές ενέργειες. Δείξτε θάρρος και προχωρήστε μπροστά.

Ζώδια Καρκίνος

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να πάρετε πρωτοβουλίες. Τα εμπόδια και τα αδιέξοδα στη σχέση σας μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω της συζήτησης. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε και προσπαθήστε να απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Εάν σταματήσετε να πιέζετε καταστάσεις, θα ξεμπλοκάρετε και πριν το καταλάβετε θα γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 15-17/10 – Το γραμμένο της καρδιάς σας

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Ζώδια Λέων

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, καθώς εσείς και το άλλο σας μισό βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις στα θέματα που ταλανίζουν την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη σήμερα, πράγμα που σας κάνει σχεδόν ακαταμάχητους. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ο/η μελλοντικός /ή σας σύντροφος να βρίσκεται στο περιβάλλον εργασίας σας. Αδράξτε την ευκαιρία, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Εάν είστε σε σχέση, διαπιστώνετε ότι επιτέλους μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφό σας. Μοιράζεστε συναισθήματα τρυφεροτητας, που μόνο καλό κάνουν στην σχέση σας. Νιώθετε σαν ο/η πιο τυχερός/ή άντρας/γυναίκα στη γη! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κλείστε τα μάτια σας και ανοίξτε διάπλατα τα χέρια σας! Τα καλύτερα έρχονται! Η ζωή σας είναι γεμάτη δυνατότητες και μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ακόμη και σήμερα.

prodosiaΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/10 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι αρκετά σταθερά στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το πρόβλημα ξεκινάει Γνωρίζετε πώς συμπεριφέρεστε στους άλλους; Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί και λιγότερο απόλυτοι στην κρίση σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα επιτέλους ξεκαθαρίζουν στη σχέση σας και μπορείτε να δείτε πού ακριβώς βρίσκεστε. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη την ανόητη καχυποψία σας για τον/την σύντροφό σας, θα μπορούσατε πραγματικά να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, χαμογελάστε! Σήμερα θα μάθετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει!

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα έχετε την διάθεση να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δύο. Κάτι τέτοιο θα αναζωπυρώσει τη φλόγα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε πιο στενά. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από κάθε ζήλια ή καχυποψία και θα διασφαλίσετε ότι αυτό το θετικό κλίμα είναι εδώ για να μείνει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση που θα λάβετε από έναν /μία συνάδελφο. Δεν θα το μετανιώσετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αφοσιωθείτε στον/στην σύντροφό σας. Το κλίμα ήταν κάπως ψυχρό ανάμεσα σας τον τελευταίο καιρό, γιατί αφήσατε τρίτους να παρέμβουν στη σχέση σας. Κρατήστε τους άλλους σε απόσταση, βάλτε σε λειτουργία την φαντασία και το πάθος σας και θα δείτε ότι θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σας. Αν είστε μόνοι, ετοιμαστείτε! Ο δρόμος σας θα διασταυρωθεί με κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 15-17/10 – Το γραμμένο της καρδιάς σας

μελλοντολόγος

Ζώδια Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Ιχθύες

Κάτι γίνεται σήμερα που σας κάνει να διαπιστώσετε για άλλη μια φορά πόσο σας στηρίζει ο/η σύντροφός σας. Εμπιστευθείτε τον/την λίγο περισσότερο και αφήστε τον/την να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τα άγχη σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α που γνωρίζετε θα δείξει επιτέλους ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, κάτι που θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988