Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/11 Κυριακή

zwdia-shmera-imerisies-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 15/11 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Δίνετε στο κατοικίδιό σας μια λιχουδιά όταν συμπεριφέρεται σωστά, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Τα τελευταία ερωτικά σας μπερδέματα ήταν κάπως περίεργα… Αλλά τουλάχιστον έχετε την συνείδησή σας καθαρή για τον τρόπο που συμπεριφερθήκατε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το να βρείτε κάποιες πληροφορίες την λάθος στιγμή, μπορεί να εκτροχιάσει μια σχέση σε εξέλιξη. Τι μπορείτε να κάνετε; Εάν δεν ήταν γραφτό να λειτουργήσει, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Ζώδια Δίδυμοι

Αυτό το άτομο απολαμβάνει το κυνήγι – και η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνετε κι εσείς τόσο που δεν θέλετε να τελειώσει. Δείξτε του ότι σας αρέσει με λίγο παλιό παραδοσιακό φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Όπως ένα διαμάντι, χρειάζεστε το κατάλληλο περιβάλλον για να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Όπου κι αν είναι αυτό, είναι σίγουρο ότι το κατάλληλο άτομο θα σας ανακαλύψει και θα σας εκτιμήσει για αυτό που είστε.

Ζώδια Λέων

Είναι κακό να θέλετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή; Μόνο αν για να τα αποκτήσετε πρέπει να πάτε ενάντια στις ηθικές σας αξίες. Εάν κρίνετε κάθε πιθανό ερωτικό σύντροφο από το πόσα χρήματα έχει ή τι αμάξι οδηγεί, μάλλον θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις αξίες σας.

Ζώδια Παρθένος

Κανείς δεν είναι πιο οργανωμένος από εσάς, αλλά λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο προσγειωμένοι και αισθησιακοί είστε επίσης. Έχετε όλο το πακέτο. Οι θαυμαστές σας θα το αντιληφθούν σύντομα.

zwdia-66

Ζώδια Ζυγός

Και εκεί που νομίζατε ότι όλα είχαν βαλτώσει στην ερωτική σας ζωή, έρχεται κάποιος/α και φέρνει πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Ένα μικρό γεγονός αρκεί για να αλλάξει την ζωή σας. Αρχίζετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ;

Ζώδια Σκορπιός

Ορκιστήκατε ότι δεν θα μπείτε ποτέ στον τρελό κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών, ότι δεν θα αφήσετε ξανά την μητέρα σας να σας κάνει προξενιό. Αλλά ποτέ μην λέτε ποτέ. Τα άστρα λένε ότι οι απροσδόκητες πηγές μπορούν να σας φέρουν μεγάλες ανταμοιβές.

Ζώδια Τοξότης

Είστε εξπέρ στο να πείθετε τους άλλους να βάζουν τα δυνατά τους. Αλλά τι γίνεται με εσάς; Σκεφτείτε σοβαρά την ερωτική σας ζωή: Ποιες πραγματικά είναι οι επιθυμίες σας και πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε επαναλαμβανόμενα και ανθυγιεινά πρότυπα συμπεριφοράς.

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Δεν συνηθίζετε να αφήνετε τον εαυτό σας χαλαρό, χωρίς να σκέφτεστε τη δουλειά. Τα άστρα λένε ότι τώρα είναι ώρα για ένα διάλειμμα. Σύντομα θα δείτε να βελτιώνονται οι προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Υδροχόος

Ένα πιθανό ερωτικό ταίρι, μπαίνει σε μεγάλο κόπο για χατίρι σας. Ως μετριόφρονες, αισθάνεστε ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να του το ξεπληρώσετε. Μην σκέφτεστε έτσι! Δεν θέλει ανταλλάγματα.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές, τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όσο η παλιά καλή λίστα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Καθίστε μόνοι ή με κάποιον φίλο αν χρειάζεστε παρέα, και βρείτε τα υπέρ και τα κατά αυτής της νέας ερωτικής προοπτικής.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra