Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01  Ζώδια Κριός .

Ανυπομονείτε να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Απλώς προσπαθήστε να αφεθείτε και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το πάθος και τον ερωτισμό που είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα σήμερα.

Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, βγείτε εκεί έξω – ποτέ δεν ξέρετε ποιον/α μπορεί να συναντήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μπορείτε να περιμένετε τη μια ευχάριστη έκπληξη μετά την άλλη στην ερωτική σας ζωή σήμερα.

Δεν είναι συναρπαστικό αυτό; Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, να περιμένετε μια νύχτα γεμάτη με πάθος και ρομαντισμό…

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση. Είστε ερωτευμένοι και απολαμβάνετε την τέλεια σχέση με τον/την σύντροφό σας. Επιτέλους ζείτε όλα όσα ονειρευόσασταν. Έτσι είναι να είστε με κάποιον/α που πραγματικά σας αγαπάει και εκπληρώνει κάθε σας ανάγκη. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, γιατί δεν κάνετε την πρώτη κίνηση; Φλερτάρετε λίγο και στην συνέχεια προσεγγίστε άμεσα το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι η ιδανική μέρα για μια μικρή απόδραση με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αφήστε όλα τα προβλήματά σας στην άκρη και βάλτε σαν πρώτη σας προτεραιότητα την ξεκούραση και την διασκέδαση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε σώνει και ντε κάποιον/α. Απλά αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

dream

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα κυλούν αρμονικά στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Έχετε την τύχη να μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν πάλι εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να αλλάξετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να σπαταλάτε την ενέργειά σας και να απασχολείτε το μυαλό σας με ασήμαντες λεπτομέρειες. Διαρκώς βρίσκετε αφορμή για να κάνεις κριτική και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο και να αποδεχτείτε τον/την σύντροφό σας όπως είναι. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βάλτε στόχο να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει η νύχτα!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή αυτές τις μέρες. Ο/Η σύντροφός σας σας αγαπά και σας καταλαβαίνει και αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να αποσυμπιεστείτε από την ένταση της καθημερινότητας. Πέραν τούτου, υπάρχει άφθονο πάθος και ρομαντισμός ανάμεσα σας και αυτό έχει τη δύναμη να σας αναζωογονήσει. Είστε μόνοι; Αξιοποιήστε στο έπακρο τις θετικές δονήσεις της μέρας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας περνά από μια δύσκολη φάση και έχετε την αίσθηση ότι απομακρύνεστε από τον/την σύντροφό σας. Βρίσκεστε σε σταυροδρόμι και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς. Το πιο εύκολο θα ήταν να βάλετε τέλος στην σχέση σας, οπότε αν δεν θέλετε να το κάνετε, θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική και τη συμπεριφορά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό, θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού. Το αποτέλεσμα θα είναι μια νέα γνωριμία.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Όλα κυλούν ομαλά στη σχέση σας και μπορείτε να περιμένετε πολλές υπέροχες στιγμές για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και σύντομα όλα γίνουν όπως τα θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα επιτέλους αλλάζουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς, στην ανεβασμένη σας διάθεση και την πιο ώριμη στάση σας απέναντι στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας – το άτομο που θα σταθεί στο πλευρό σας στα καλά και στα άσχημα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/01 Ζώδια Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή, βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τυχόν ξαφνικές κινήσεις ή να ενδώσετε σε παρορμήσεις και αντ’ αυτού προχωρήστε ήρεμα στην σχέση σας όπως κάνετε μέχρι τώρα. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς. Εάν θέλετε τα πράγματα να παραμείνουν όπως είναι, ενεργήστε ανάλογα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε τον χρόνο να σχεδιάσετε μια όμορφη βραδιά για εσάς και τον/την σύντροφό σας απόψε. Έχετε την κατάλληλη διάθεση για αυτό, οπότε γιατί να μην την αξιοποιήσετε στο έπακρο; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε το έντονο σεξαπίλ σας για να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο στη ζωή σας. Το φλερτ θα τονώσει τον εγωισμό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098