Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Ζώδια Κριός .

Αν είστε σε σχέση, η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για να αφοσιωθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας και να κάνετε κάτι όμορφο και ρομαντικό μαζί. Θα κάνει καλό και στους δυο σας.

Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει αυτή την υπέροχη διάθεση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Εάν βουλιάξετε στην αυτολύπηση, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

Αν είστε σε σχέση, η αυξημένη σας λίμπιντο θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας, πράγμα που σημαίνει πολλές υπέροχες στιγμές μαζί, που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλον!

Αν είστε αδέσμευτοι, αισθάνεστε και φαίνεστε τόσο καλά αυτή τη στιγμή που λίγοι θα μπορέσουν να σας αντισταθούν. Επωφεληθείτε και δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02  Ζώδια Δίδυμοι

Η ειρήνη και η αρμονία κυριαρχούν στην προσωπική σας ζωή. Απολαύστε αυτή την ενέργεια και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να σχεδιάσετε μια ρομαντική βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε αρνητικά από το γεγονός αυτό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθετε να είστε χαρούμενοι, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Ξεκλέψτε μερικές ώρες από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις για να βρεθείτε με το ταίρι σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα επωφεληθείτε αν συζητήσετε με τους φίλους σχετικά με όσα ψάχνετε σε μια σχέση. Πού ξέρετε; Μπορεί να έχουν κάποιον/α κατάλληλο/η για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Δεν έχει νόημα να ονειροπολείτε. Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες καταστάσεις κατάματα και να είστε πιο ρεαλιστές σχετικά με τις επιλογές σας. Συζητήστε με τον/την σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε την θέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, διαπιστώνετε ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας δεν έχουν αποτέλεσμα. Μήπως να αλλάξετε τακτική;

Ζώδια Παρθένος

Ξεχάστε τις αμφιβολίες και υποψίες που μπορεί να έχετε για τον/την σύντροφό σας και εστιάστε το μυαλό σας στα θετικά. Τα θεμέλια της σχέσης σας είναι δυνατά και θα πρέπει να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που φτιάχνετε παράλογα σενάρια. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε τον χρόνο σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί από ποτέ και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι τον/την καταλαβαίνετε. Αυτή είναι μια πολύ αγχωτική περίοδος για αυτόν/αυτήν, με πολλές απαιτήσεις τόσο στη δουλειά όσο και από την οικογένειά του/της. Μην του/της προσθέτετε ένα παραπάνω άγχος. Δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό; Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα! Είναι, λοιπόν, λογικό να τραβήξετε τα βλέμματα όπου και αν πάτε.

Ζώδια Σκορπιός

Όσον αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να είστε δεκτικοί στους φόβους του/της συντρόφου σας για το μέλλον και να δείξετε κατανόηση. Αυτό θα βοηθήσει τον/την σύντροφό σας να χαλαρώσει. Εάν είστε αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, αυτή είναι η ευκαιρία σας να βγείτε από το σπίτι και να βάλετε την γοητεία σας σε λειτουργία. Σίγουρα θα καταλήξετε με αρκετές κατακτήσεις.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στη σχέση σας και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα με το ταίρι σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απόψε βγείτε έξω και διασκεδάστε. Απολαύστε την ελευθερία σας γιατί η κατάστασή σας μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή!

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι η δανική μέρα για ρομαντικές εκπλήξεις! Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση, οπότε κάντε την πρώτη κίνηση και αναζωπυρώστε τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει την ζωή σας!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02  Ζώδια Υδροχόος

Ο έρωτας κυριαρχεί στην ζωή σας σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μια άκρως ερωτική, παθιασμένη, ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε μια βόλτα και μεταδώστε την καλή σας διάθεση. Έχετε ένα ακαταμάχητο χαμόγελο και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

Ζώδια Ιχθύες

Σε γενικές γραμμές τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Πάντα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να αποκαλύψετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας και να εκφράσετε την τρυφερότητα σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α, που θα βάλει τέλος στην μοναξιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia