Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Ζώδια Κριός .

Δεν σας πάει να γίνεστε αυταρχικοί. Και ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι ή όχι, το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον ισχυρό Πλούτωνα στον δέκατο οίκο της εξουσίας, θα μπορούσε να είναι ο λόγος που τρομάζετε ασυνείδητα έναν/μία υποψήφιο/α σύντροφο.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει τριβή ανάμεσα στα πάθη σας και της ακόρεστης ανάγκης σας να έχετε τον έλεγχο. Θέματα που περιστρέφονται γύρω από την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αποβούν πιο σοβαρά από ότι συνήθως, τα οποία με τη σειρά τους ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κανείς δεν είναι τέλειος. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει λίγη ένταση στις σχέσεις σας.

Με τη Σελήνη να βάζει φωτιά στον δωδέκατο οίκο των ονείρων και του παρασκηνίου, το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε τρόπους για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα – τον κυβερνήτη στον τομέα των σχέσεων σας – στον ένατο οίκο της πίστης, της σοφίας και των προσωπικών εμπειριών σας, θα μπορούσε να είναι ο λόγος που αισθάνεστε ξαφνικά πιεσμένοι από ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να περνάει από τον ένατο οίκο των εμπειριών σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα προκαλέσει τα πάντα, από τις πιο στενές σας σχέσεις μέχρι την αίσθηση ότι ανήκετε στον κόσμο. Η Σελήνη βάζει φωτιά στον ενδέκατο οίκο των κοινωνικών δικτύων, φέρνοντας μια συναισθηματική επίστρωση σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από την κοινότητα και τις φιλίες σας. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο της οικειότητας και των αδερφών-ψυχών, δημιουργεί τριβή μεταξύ της επιθυμίας σας για ελευθερία και των προηγούμενων δεσμεύσεών σας. Εάν έχετε κάποια σχέση, αυτό μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ζήλιας.

Ζώδια Καρκίνος

Είστε στα καλύτερά σας σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να φοβίσει τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η Σελήνη πυροδοτεί το ζώδιο του Κριού μέσω του δέκατου οίκου της εξουσίας, προσθέτοντας πάθος και νοστιμιά στην ζωή σας. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Η Σελήνη κάνει επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα – τον κυβερνήτη της ερωτικής σας ζωής – στον έβδομο οίκο των σημαντικών άλλων. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανεβάσετε κι άλλο την ένταση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/02 Αισθηματικές προβλέψεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα μπορούσε να είναι ο λόγος που τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα σήμερα. Ενώ η Σελήνη βάζει φωτιά στον ένατο οίκο της περιπέτειας, της ευκαιρίας, της εμπειρίας και των άγνωστων περιοχών – παροτρύνοντάς σας να εξερευνήσετε τους ορίζοντές σας και να πάρετε ρίσκα – κάνει ταυτόχρονα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο της καθημερινότητας, της εργασιακής ρουτίνας και των πράξεων εξυπηρέτησης.

Ζώδια Παρθένος

Δεσμευμένοι ή όχι, το να πούμε ότι τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι έντονο θα ήταν λίγο. Βλέπετε, εκτός από τη Σελήνη που βάζει φωτιά στον όγδοο οίκο της οικειότητας, των συνεργασιών και των στενών σχέσεων κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης. Κάτι συμβαίνει με αυτό το συγκεκριμένο άτομο αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι. Η ακεραιότητά σας και προσοχή σας στη λεπτομέρεια είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΖώδια Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/02 Ζυγός

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον έβδομο οίκο των σχέσεων και των σημαντικών άλλων, οπότε πιθανότατα θα αισθάνεστε πιο συναισθηματικά δεμένοι στις σχέσεις σας. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στον τέταρτο οίκο, του σπιτιού, της οικογένειας και των πιο εσωτερικών συναισθημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ξαφνικά να υπάρξει τριβή ανάμεσα στις ανάγκες του/της συντρόφου σας και τις δικές σας.

Ζώδια Σκορπιός

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τα πράματα σε μια σειρά πριν κάνετε σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας. Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον έκτο οίκο της ευθύνης, της καθημερινότητας και της επιμέλειας, δίνοντας έμφαση σε όλα, από τις υγιεινές σας συνήθειες μέχρι τη λίστα των υποχρεώσεων σας, αλλά δεν τελειώνει εκεί. Η Σελήνη κάνει επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα μέσω του τρίτου οίκου της επικοινωνίας . Της διαδικασίας σκέψης και των άμεσων ανταλλαγών σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ρουτίνα σας θα μπει εμπόδιο στην καλή σας διάθεση.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αξίζει αυτό το άτομο τον χρόνο, την ενέργεια και το ενδιαφέρον σας; Με τη Σελήνη σήμερα στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης, δεν είναι περίεργο που νιώθετε τόσο ερωτοχτυπημένοι. Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο των αξιών, κι εκεί τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα. Βλέπετε, παρά το γεγονός ότι είστε απόλυτα αποφασισμένοι να ακολουθήσετε την καρδιά σας, μπαίνετε στην διαδικασία να εξετάσετε αν αυτές οι επιθυμίες είναι αντάξιες της αυτοεκτίμησής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Κρατήστε χαμηλό προφίλ και βολευτείτε. Και παρόλο που δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να χαλαρώνετε με τον/την αγαπημένο/η σας, το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ό, τι καλύτερο για εσάς και μόνο για εσάς. Δώστε προτεραιότητα στην δική σας ευτυχία και σε όσα σας κάνουν χαρούμενους. Η Σελήνη στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων σας ενθαρρύνει να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση. Και το πιο σημαντικό, η Σελήνη – ο κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεων σας – κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας,. Οπότε βεβαιωθείτε ότι αφήνετε χώρο στην συναισθηματική σας ευημερία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/02 Αισθηματικές προβλέψεις

chartomantia-098

Ζώδια Υδροχόος

Είστε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, το πιθανότερο είναι ότι δείχνετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας, οπότε, προσέξτε τις συναναστροφές σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σήμερα, καθώς η Σελήνη βάζει φωτά στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης, και του άμεσου κοινωνικού σας κύκλου. Καθώς κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο δωδέκατο οίκο των ονείρων και του κάρμα. Με άλλα λόγια, μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Για αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ζώδια Ιχθύες

Είτε προτιμάτε είτε όχι να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας, η ηρεμία σας εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος καταλαμβάνουν τον δωδέκατο οίκο του παρασκηνίου. Το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον δεύτερο οίκο του συστήματος αξιών σας και τον Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο της κοινότητάς, σας προκαλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην σταθερότητα και την αίσθηση του ανήκειν στον κόσμο. Μην διστάσετε να επιλέξετε τον εαυτό σας ξανά και ξανά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot