Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη .

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη  Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση με τον/την σύντροφό σας θα σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε μια σειρά από κρίσιμα σημεία στη σχέση σας.

Σταματήστε να την αναβάλλετε. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω, καθώς μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να σας περιμένει. Όταν η καρδιά σας χτυπήσει γρήγορα μόλις συναντήσετε κάποιον/α για πρώτη φορά, τότε θα καταλάβετε τι εννοούμε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς μαζί του/της και να τολμήσετε να συζητήσετε θέματα που σας αφορούν και τους δυο σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα!

Η κοινωνικότητα σας χτυπάει κόκκινο, κάτι που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε καινούργια συνάντηση που θα κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σας. Κρατήστε τη φωνή σας χαμηλά και προσπαθήστε να συζητήσετε τα θέματα που προκύπτουν. Αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε με τα πρώτα σημάδια προβλημάτων. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να δείτε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και έτσι είναι. Ο/Η σύντροφός σας σας ετοιμάζει μια υπέροχη έκπληξη. Αισθάνεστε αγαπητοί σε αυτήν τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο/η σύντροφός σας για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για φλερτ, με μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείτε. Απολαύστε αυτές τις στιγμές και περάστε καλά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 16-18/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Να περιμένετε μια δύσκολη μέρα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να εξαντλήσετε όλες τις πιθανές λύσεις πριν πάρετε την αμετάκλητη απόφαση να διαλύσετε αυτό που έχετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Βεβαιωθείτε ότι φέρεστε δίκαια και ακούστε τι έχει να πει ο/η σύντροφός σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι εσείς φτιάχνετε την τύχη σας! Επιδιώξτε αυτό που θέλετε, αντί να περιμένετε να σας το δώσει κάποιος άλλος.

Ζώδια Παρθένος

Αξιοποιήστε στο έπακρο την χαλαρή ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας για να χαλαρώσετε με το έτερον σας ήμισυ. Η σχέση σας περνά μια πολύ καλή περίοδο και αξίζετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να την απολαύσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, έχετε κάθε πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Σταματήστε πια να κάνετε αρνητικές σκέψεις! Το μυαλό σας έχει γεμίσει με προβλήματα από την δουλειά και μετά φέρνετε όλη αυτή την αρνητικότητα στο σπίτι μαζί σας, δηλητηριάζοντας ακούσια το κλίμα στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Έχετε παραμελήσει την εμφάνισή σας τον τελευταίο καιρό.

Ζώδια Σκορπιός

Μην κρύβεστε άλλο στο καβούκι σας. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε – ακόμα κι αν αισθάνεστε αγχωμένοι – καλό θα ήταν να ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας μαζί του/της. Μπορείτε να περάσετε υπέροχα με το άλλο μισό σας απόψε. Είστε ακόμη ελεύθεροι; Βγείτε έξω και χαρείτε με τους φίλους σας. Εάν η θλίψη σας χτυπά την πόρτα, μην την αφήσετε να μπει. Κρατηθείτε απασχολημένοι και βγείτε έξω! Πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει έδαφος στην σχέση σας και τώρα θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να βελτιώσετε την κατάσταση. Εάν δεν λάβετε άμεσα τα μέτρα σας, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο και να θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρη τη σχέση σας. Δείξτε με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην βουλιάζετε στην αυτολύπηση. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και διεκδικήστε το δικαίωμά σας στον έρωτα.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην ερωτική σας ζωή και αισθάνεστε μάλλον αισιόδοξοι. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας και κάντε πράγματα που αρέσουν και στους δύο. Εάν είστε μόνοι και έχετε βαρεθεί με αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει. Δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 16-18/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/03 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ώρα να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας και να διευκρινίσετε σε τι φάση βρίσκεται η σχέση σας. Υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από τη σχέση σας και κάποια προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα σας δείχνει ενδείξεις να προσεγγίσετε αυτό το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφό σας σήμερα, για την οποία πιθανότατα είστε υπεύθυνοι. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να πείτε κάτι που θα βλάψει τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση σας. Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ανανεωθεί σαν φοίνικας από τις στάχτες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00