Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Τον τελευταίο καιρό η προσοχή σας διασπάται από μια σειρά πραγμάτων και διαπιστώνετε ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να του μιλήσετε, ώστε να μπορέσετε να τα βρείτε.

Διατηρήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα αν θέλετε να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να έχετε υπομονή. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας.

Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, ανοιχτείτε, συζητήστε το με πολιτισμένο τρόπο και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση μαζί.

Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας εάν είστε αδέσμευτοι, καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι γαλήνια στη σχέση σας και αυτό σας κάνει ευτυχισμένους. Χρειάζεστε λίγη ηρεμία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε ένα καταφύγιο και μια ζεστή αγκαλιά να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη με άγχος και υποχρεώσεις. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Εάν θέλετε μια μόνιμη σχέση, ήρθε η ώρα να γίνετε πιο δραστήριοι.

Ζώδια Καρκίνος

Τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερα ενεργή μέρα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και ξαφνιάστε ευχάριστα τον/την σύντροφό σας. Οργανώστε ένα δείπνο, μια έξοδο ή μια εκδρομή και χαλαρώστε παρέα. Σταματήστε να ασχολείστε με το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε πια κουραστεί από αυτή την κατάσταση, ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας σας! Θα προσελκύσετε αρκετούς θαυμαστές/θαυμάστριες σήμερα και ένας/μία από αυτούς/αυτές είναι βέβαιο ότι θα γίνει κάτι περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Όλα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή, αρχής γενομένης από σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό οφείλεται στην αλλαγή της στάσης σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και στον τρόπο που πλέον χειρίζεστε τη σχέση σας. Αισθάνεστε σέξι και είστε έτοιμοι για λίγη διασκέδαση και δεν θα είναι δύσκολο να πείσετε τον/την σύντροφό σας να κάνει αυτό που θέλετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για νέες συναντήσεις. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσετε όποιον/α επιθυμείτε.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα είναι να χαλαρώσετε λίγο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Δίνετε υπερβολική προσοχή σε ασήμαντες λεπτομέρειες και προβληματίζεστε για το τίποτα. Είστε μόνοι και επιζητάτε έναν/μία σύντροφο; Ανοίξτε τα μάτια σας σε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Αφιερώστε λίγο χρόνο και αναθεωρήστε τη στάση σας. Αυτό που αναζητάτε μπορεί να βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, αλλά είστε πολύ τυφλοί ή αγχωμένοι για να το δείτε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Απολαύστε την παρέα του/της συντρόφου σας σε ένα όμορφο και ρομαντικό περιβάλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τη στάση σας και τη στρατηγική σας. Αυτό είναι το κλειδί για να επιτύχετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Σκορπιός

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στην ερωτική σας ζωή. Έχετε τη δυνατότητα να πάτε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να γνωρίζει και εκείνος/η πού βρίσκονται τα πράγματα. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Είστε από τα πιο σέξι ζώδια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας! Η ερωτική σας ζωή δείχνει σημάδια βελτίωσης πολύ σύντομα.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή περνάει μια υπέροχη φάση. Η αγάπη και η κατανόηση είναι ο κανόνας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αυτό είναι πραγματικά κάτι σπάνιο. Οργανώστε μια μικρή έκπληξη απόψε μόνο για τους δυο σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας για να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας για το άτομο που έχετε δίπλα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους. Βγείτε έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ανοδική πορεία! Έχετε πολύ θετική διάθεση σήμερα και αυτό θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό και να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές μαζί. Μην αφήνετε τα άγχη της καθημερινότητας να επηρεάζουν την σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σκεφτείτε μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε στέκι ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2ο 15ήμερο Απριλίου 2022 Ερωτικές Προβλέψεις

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/04 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας ανοίγει την καρδιά του/της και σας δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη και την εκτίμησή του. Κάντε κάτι ξεχωριστό που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε από μια σχέση. Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο, γιατί θα σας επιτρέψει να μπείτε στον σωστό δρόμο για να συμβούν καλά πράγματα στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα, ακούστε τα προβλήματά του/της και προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Η σχέση σας έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο και πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία αν δεν θέλετε να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επιτρέψτε στους γύρω σας να έρθουν πιο κοντά σας. Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμη και να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66