Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει απόλυτη ανάγκη την αμέριστη προσοχή σας. Βάλτε τον/την σε προτεραιότητα, βάζοντας τα δικά σας ζητήματα στην άκρη.

Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο πλευρό του/της, όπως ακριβώς κάνει και εκείνος/η για εσάς. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλο αυτό το άγχος καθημερινά σας έχει κάνει να παραμελήσετε την σχέση σας. Προσπαθήστε να το αλλάξετε αυτό, διαφορετικά θα βρεθείτε με ένα ακόμη πρόβλημα στα χέρια σας.

Μην επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με πράγματα που δεν τον/την αφορούν άμεσα, καθώς αυτό πιθανότατα θα ήταν επιζήμιο για τη σχέση σας.

Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσέξτε πολύ σε ποιον/α αφιερώνετε τον χρόνο και την προσοχή σας. Δεν αξίζουν όλο να βρίσκονται στο πλάι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Αν έχετε μόνιμη σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να περάσετε μερικές ώρες μακριά από τον/την σύντροφό σας. Διαφορετικά, ίσως μπλεχτείτε σε καυγάδες και πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσεγγίστε το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας. Δεν θα απογοητευθείτε από την ανταπόκρισή του.

Ζώδια Καρκίνος

Στη σχέση σας υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σας ικανοποιούν. Μην τα αγνοείτε άλλο, καθώς αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Μιλήστε ειλικρινά για ό,τι σας απασχολεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, δουλέψτε με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει καθώς σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε έναν/μία πιθανό/ή σύντροφο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

taro-6-9

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας ταλανίζεται από γκρίνιες και εκνευρισμούς. Και φυσικά αναρωτιέστε, ποιος φταίει για αυτό. Είναι απλό – εσείς. Στην ρίζα του προβλήματος βρίσκεται η συνήθεια σας να μεταφέρετε συνεχώς την ένταση ολόκληρης της ημέρας στον/στην σύντροφό σας. Κρατήστε λοιπόν τα προβλήματά σας για τον εαυτό σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προσεγγίσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Παρθένος

Το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας αυτή τη στιγμή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας επιλογές. Εναπόκειται σε εσάς να πάρετε την πρωτοβουλία και να αποφασίσετε να αλλάξετε ό,τι δεν λειτουργεί. Να θυμάστε ότι εσείς είστε ο καπετάνιος της ζωής σας. Δεν βρίσκεστε στο έλεος της μοίρας. Αν είστε αδέσμευτοι, επιστρατεύστε την λογική και το ένστικτό σας για να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον με τον/την σύντροφό σας. Είστε μόνοι; Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Πλησιάστε το αντικείμενο του πόθου σας! Μη διστάζετε.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε κάθε ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σήμερα, να συζητήσετε για τη σχέση σας και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σου με το οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες. Μήπως ήρθε η ώρα αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος; Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν αυτό το άτομο αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι.

xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πραγματικά ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να ρίξετε τις αναστολές σας και να χαλαρώσετε και ίσως βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό είστε υπό μεγάλη πίεση και αυτό σας έχει κάνει να απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφό σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που γκρινιάζει και παραπονιέται διαρκώς. Αλήθεια μπορείτε να τον/την κατηγορήσετε; Δείξτε λίγη διπλωματία και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

zvdia-zwdia-tarw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Έχετε προσπαθήσει πολύ για την προσωπική σας ζωή και τώρα δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη σχέση. Όμως τα άγχη και η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχουν κάνει να αντιδράτε με το παραμικρό και κινδυνεύετε να τα χαλάσετε όλα. Αφιερώστε αυτή τη μέρα στον/στην σύντροφό σας. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά και ανανεώστε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο άπραγοι περιμένοντας τον/την ιδανικό/ή σύντροφο να πέσει από τον ουρανό στην αγκαλιά σας. Δραστηριοποιηθείτε. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Ζώδια Ιχθύες

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή είναι να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να ενδιαφέρεστε πραγματικά να τις βρείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε από το καβούκι σας και δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον/α ακόμη και αν δεν είναι ο τύπος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66