Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Κυριακή

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη αρνητική ενέργεια και εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας για να μην ξεστομίσετε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στη σχέση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, αποκρούστε τα ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά και εστιάστε σε αυτά που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. Να θυμάστε: όσο πιο ψηλά στοχεύετε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να προσπαθήσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή, ήρθε η ώρα να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας, να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, διαλύοντας τυχόν σύννεφα.

Εάν έχετε βαρεθεί να είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να αφήσετε τη μοναχική ζωή πίσω σας.

Η σημερινή μέρα κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή δεν είναι η πιο ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή. Καλύτερα να αποφύγετε τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, επειδή είναι απίθανο να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Αφήστε το για μια άλλη μέρα, όταν θα είστε σε θέση να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Και αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, έχετε διάθεση για φλερτ σήμερα και αυτό θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του ατόμου που σας αρέσει.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό δείπνο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή απόδραση, ώστε εσείς και ο/η σύντροφός σας να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα και να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από τη νέα σας θετική στάση, καθώς η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε θα είναι εξαιρετικά ελκυστική για το άτομο που προσπαθείτε να προσελκύσετε στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Ζώδια Λέων

Σε προσωπικό επίπεδο, έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα και τα πρόσφατα συναισθήματα ανασφάλειας ανήκουν στο παρελθόν. Υπάρχει μια αίσθηση γαλήνης και εμπιστοσύνης. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας να βρει τον/την τέλειο/α σύντροφο και απλά χαλαρώστε. Θα δείτε ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας γεμάτη πάθος και ρομαντισμό. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

και βγείτε έξω – αναγκάστε τον εαυτό σας εάν πρέπει – για να συναναστραφείτε με κόσμο. Το πεπρωμένο θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/05 Ζώδια Ζυγός

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Γιατί δεν προγραμματίζετε μια ωραία έκπληξη για τον/την αγαπημένο/η σας; Αυτό θα είναι το τέλειο αντίδοτο στην ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το δεσμό σας και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας. Εάν δεν έχετε σχέση και έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε προς τα έξω τον πιο αισιόδοξο εαυτό σας. Μεταδώστε θετική ενέργεια στους γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι αυτό σας κάνει ακαταμάχητους.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε. Έχετε την επιθυμία να μιλήσετε για αυτό με τον/την σύντροφό σας, ανοίγοντας τα χαρτιά σας, για να μπορέσετε να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, δώστε περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή σας. Η ανανέωση της εμφάνισής σας θα ενισχύσει τη διάθεσή σας και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την κακή συνήθεια να μεταφέρετε τις ανησυχίες και τις απογοητεύσεις σας στον/στην σύντροφό σας με συνέπεια να φθείρετε την σχέση σας. Θα πρέπει να αλλάξετε στάση και να αφήσετε τη σχέση σας έξω από τα καθημερινά σας άγχη. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω απόψε. Τα άστρα είναι με το μέρος σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και συγκρούσεις στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας φαίνεται να ξεσπάτε το άγχος σας ο ένας στον άλλον. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε λίγο και μην φωνάζετε. Διαφορετικά, μπορεί να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε απόψε, ακόμα και με το ζόρι. Δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από άσχημες σκέψεις και ανόητες φοβίες. Υιοθετήστε μια θετική στάση και πλησιάστε περισσότερο τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους. Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πιο επιθυμητοί από ό, τι νομίζατε.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε απορροφηθεί τόσο πολύ από τα καθημερινά σας προβλήματα που δεν έχετε χρόνο για τη σχέση σας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο/η σύντροφός σας παραπονιέται. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο και να ανακτήσετε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Εάν οργανώσετε σωστά το χρόνο σας, θα μπορείτε και να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας και να είστε εντάξει με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα φέρει φως και χρώμα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66