Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Το άγχος της καθημερινότητας σας έχει κάνει να αμφισβητείτε τα πάντα, ακόμη και την σχέση σας. Θα πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσετε ότι για όσα έχετε περάσει δεν φταίει ο/η σύντροφός σας και είναι άδικο να τον/την κατηγορείτε για τα προβλήματά σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείτε και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται στην ερωτική σας ζωή και η μόνη λύση για να τα διαλύσετε είναι να συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και αντιμετωπίστε ό,τι σας απασχολεί σαν ομάδα. Είστε αδέσμευτοι; Κάποιος/α σας φλερτάρει εδώ και καιρό. Δώστε του/της μια ευκαιρία σήμερα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας, θα πρέπει να μάθετε να αποσυνδέετε το μυαλό σας από τα άγχη της καθημερινότητας και να επικεντρώνεστε στις θετικές και ουσιαστικές πτυχές της σχέσης σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, κάποιος/α γνωστός/ή σας θα σας εκπλήξει σήμερα με μια πρόταση που θα σας κάνει. Μην την απορρίψετε χωρίς να την εξετάσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Καλό θα ήταν να αναλάβετε άμεσα δράση αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα στην οποία έχει πέσει η σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, στο χέρι σας είναι να κάνετε την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανό να τρέφει τα ίδια συναισθήματα με εσάς αλλά να ντρέπεται να πάρει την πρωτοβουλία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σταματήστε επιτέλους να παθαίνετε εμμονή με ασήμαντες λεπτομέρειες από το παρελθόν και να ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας. Δεν βλέπετε ότι αυτή η συμπεριφορά φθείρει την σχέση σας; Αντίθετα, εστιάστε στα θετικά και ζήστε το εδώ και τώρα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σήμερα θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο. Αν τελικά αποφασίσετε να προχωρήσετε, να θυμάστε να το κάνετε με αργό και σταθερό τρόπο.

Ζώδια Παρθένος

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει υψωθεί ένας τοίχος ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό οφείλεται στις πολλές καθημερινές ανησυχίες και τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε και οι δύο. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ανανεώσετε τον δεσμό σας, ακόμη και αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι άλλο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να επιδιώξετε αυτό -ή αυτόν/αυτήν- που θέλετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε καλά αυτή τη στιγμή και αυτό σας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει στους άλλους τομείς της ζωής σας. Τι θα λέγατε αν προγραμματίζατε μια ήρεμη, ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας; Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μια νέα συνάντηση θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στην βαρετή καθημερινότητά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στην σχέση σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ενωμένοι τις προκλήσεις που θα προκύψουν από εδώ και πέρα. Κάντε λοιπόν μια ήρεμη, εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας… Τα καλύτερα έρχονται!

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την σχέση σας διαλύονται και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να μπορεί να ταράξει το ήρεμο κλίμα ου επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις, παρά μόνο αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, τα άστρα σας χαμογελούν ευνοϊκά σήμερα. Μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας, και γιατί όχι, να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν με τον/την οποίο/α θα μοιραστείτε το υπόλοιπο του βίου σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε πιο υπεύθυνα στην ερωτική σας ζωή και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τι θα λέγατε αν οργανώνατε μια διασκεδαστική βραδιά με φίλους; Επιλέξτε άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/06 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στην προσωπική σας ζωή. Μήπως ήρθε καιρός να επισημοποιήσετε τη σχέση σας; Αν πάλι εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας, τα άστρα σας σας προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους. Βγείτε με φίλους, γνωρίστε νέους ανθρώπους και απολαύστε ένα-δυο φλερτ. Αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά πάθους και ερωτισμού στη σχέση σας! Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μια αξέχαστη νύχτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας και να χαλαρώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α, που θα σας συναρπάσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot