Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Ζώδια Κριός .

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας καθώς θα έχετε χρόνο να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε μία διπλωματική στάση – οι διαφορές και οι αντιπαραθέσεις είναι αντιπαραγωγικές.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, είναι καλή ιδέα να διοχετεύσετε την απεριόριστη ενέργεια Σας σε ένα χόμπι που απολαμβάνετε αυτό θα σας κρατήσει σε καλή διάθεση και θα σας επιτρέψει να έχετε μία πιο θετική στάση απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα, και μπορεί να βρεθείτε να διαφωνείτε με τον/την σύντροφό σας.

Εάν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις του/της , προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να κάνετε μια ώριμη συζήτηση προσπαθώντας να συμβιβαστείτε.

Εάν είστε αδέσμευτοι, κρατήστε ρεαλιστικές προσδοκίες. Κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς – οπότε μην απορρίπτετε ανθρώπους που ίσως αξίζουν μια θέση στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Ζώδια Δίδυμοι

Απολαύστε τη θετική διάθεση της σημερινής μέρας και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας καταβάλλει. Μοιραστείτε τη χαρά σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να πείτε στον/στην σύντροφό σας πόσα σημαίνει για εσάς. Προγραμματίστε ένα ρομαντικό βράδυ μόνο για τους δυο σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο αδρανείς – βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε το δικαίωμα σας στον έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρετε τη φλόγα στη σχέση σας και να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, η στάση που κρατάτε μέχρι σήμερα, δε βοηθάει σε κάτι την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς και δώστε τους την ευκαιρία να μπουν στη ζωή σας – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Το Καλοκαίρι συνεχίζεται με εκπλήξεις!

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια πολύ πιο ήρεμη περίοδο, κατά την οποία η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από τέλεια. Ό, τι σας ενοχλεί και το κρατάγατε μέσα σας, θα πρέπει τώρα να συζητηθεί ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Μαζί θα μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που σας διαφεύγουν μέχρι τώρα. Εάν είστε ανύπαντροι, μην βιαστείτε να προχωρήσετε με κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να καταλάβετε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν κάποια θέματα που σας ενοχλούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε μερικές δημιουργικές λύσεις, με τη βοήθεια και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε ό, τι λέτε. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα. Αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό τραβάει τα βλέμματα όπου και αν βρεθείτε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Το Καλοκαίρι συνεχίζεται με εκπλήξεις!

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/07 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα στην ερωτική σας ζωή τώρα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το άλλο σας μισό και να βρείτε τι δεν πηγαίνει τόσο καλά στη σχέση σας, ώστε να μπορείτε να το επιλύσετε. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και ο / η σύντροφός σας θα γνωρίζετε και οι δύο πού στέκεστε και θα σταματήσετε να βασανίζετε ο ένας τον άλλον με τις αμφιβολίες και τις υποψίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα άτομα σήμερα!

Ζώδια Σκορπιός

Επαναξιολογήστε τη στάση σας όσον αφορά τη σχέση σας σήμερα. Τα γεγονότα θα ξεδιπλωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβετε τι έχει πάει στραβά για να μπορέσετε να το διορθώσετε. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα μπορούσατε να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή, οπότε καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη θετική περίοδο. Κάντε ό, τι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να ανανεώσετε το δεσμό σας και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ασκείτε πίεση στον εαυτό σας για να βρείτε έναν/μία σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας θα δει μεγάλη βελτίωση εάν αποφασίσετε να την προστατεύσετε από τα άγχη και τα προβλήματα της δουλειάς σας και βάλετε σκοπό να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνετε τη σχέση σας με άσχετα θέματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι και αυτό σας κάνει εξαιρετικά ελκυστικούς για τους άλλους. Δώστε μια ευκαιρία σε όσους αξίζουν μια – και υπάρχουν αρκετοί! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 15-19/07 Το Παρελθόν ανοίγει τις πόρτες του

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για τη βελτίωση της σχέσης σας. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Μόλις γνωρίζετε και οι δύο τι συμβαίνει, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βγείτε εκεί έξω και δεν θα απογοητευθείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια σχέση με στέρεες βάσεις και εξαρτάται από εσάς να συνεχίσετε όπως ξεκινήσατε – με αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη. Εάν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, διώχνοντας την πλήξη και φέρνοντας χαρά και ενθουσιασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia