Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10 Σάββατο

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10  Ζώδια Κριός .

Το να κρατάτε μυστικά και να αποκρύπτετε σκέψεις και συναισθήματα από τον/την σύντροφό σας θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση σας – οπότε μιλήστε!

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους φόβους σας και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα σας δίνονται διάφορες ευκαιρίες να κάνετε μερικές βελτιώσεις στη σχέση σας. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Τα άστρα ευνοούν τις προσπάθειες σας για να επαναφέρετε την ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε εκεί έξω και να αναζητήσετε τον έρωτα.

Τι περιμένετε; Χαλαρώστε και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα έχετε βρει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην σχέση σας είναι κάπως τεταμένα. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση με την επικριτική σας στάση και τα συνεχή παράπονα. Αποδεχτείτε τα λάθη του/της συντρόφου σας και μέσα από μια ώριμη και ειλικρινή συζήτηση, βρείτε τις απαντήσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δυο σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να βάλετε τέλος σε ανούσια φλερτ. Καθίστε και σκεφτείτε σοβαρά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και στη συνέχεια ενεργήστε ανάλογα.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε ήδη αρκετά προβλήματα – μην προκαλείτε περισσότερα στον εαυτό σας φέρνοντας τα άγχη της δουλειάς σας να επηρεάσουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε διαρκώς και να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας – δεν φταίει αυτός/αυτή! Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βγείτε εκεί έξω και να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο. Όταν αυτό συμβεί, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ενεργήστε ανάλογα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/10 Λόγια δέσμευσης – Εξηγήσεις από άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10 Ζώδια Λέων

Όλα φαίνεται να εξελίσσονται ομαλά στην σχέση σας. Αν θέλετε να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φροντίστε να μην επιβαρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας με αρνητικές σκέψεις και επικρίσεις. Αξιοποιήστε τον χρόνο που περνάτε μαζί για να ξεφύγετε από τα βάρη της καθημερινότητας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αύρα σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους γύρω σας – οπότε αντί να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, βγείτε εκεί έξω και συναναστραφείτε με κόσμο.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα πρόκειται να εισέλθετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας, καθώς θα γνωρίσετε μερικά συναρπαστικά καινούργια άτομα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας μακριά από τη σχέση σας. Αντιθέτως, αφιερώστε χρόνο και ενέργεια στο άλλο σας μισό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα θα εξελιχθεί με τον πιο όμορφο τρόπο και θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε μια σχέση. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι εξαρχής για τα συναισθήματά σας και για τις ανάγκες σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/10 Ζώδια Ζυγός

Τα άστρα έχουν θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή σήμερα! Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Και αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να καταφέρετε να προσεγγίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει όλη σας την ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρήσετε ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας και να εστιάσετε στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο, θα βάλετε τη σχέση σας σε μια νέα και πιο σταθερή βάση, έτσι ώστε και οι δύο να παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζεστε να βρείτε κάποιον/α και κάνετε συμβιβασμούς στα «θέλω» σας.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις που αφορούν την σχέση σας. Εάν συνεχίζετε να φέρνετε αντιρρήσεις και να αντιδράστε σε ό,τι λέει ο/η σύντροφός σας, το μόνο που θα πετύχετε είναι μια συνεχής κατάσταση γκρίνιας, εντάσεων και διαφωνιών μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, έχετε ρέντα σήμερα. Είστε πολύ γοητευτικοί και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να αλλάξετε στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας, γιατί έχετε την τάση να είστε κάπως απότομοι μαζί του/της τον τελευταίο καιρό. Είναι κατανοητό ότι δέχεστε μεγάλη πίεση από τη δουλειά. Αλλά για αυτό δεν φταίει ο/η αγαπημένος/η σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να εκθέσετε τον εαυτό σας και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/10 Λόγια δέσμευσης – Εξηγήσεις από άντρα

dream

Ζώδια Υδροχόος

Στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Κρατήστε κάθε άγχος και ανησυχία που σχετίζεται με τη δουλειά σας μακριά και μην αφήσετε τίποτα να δηλητηριάσει την σχέση σας. Αν είστε μόνοι, σταματήστε να πιέζεστε για να βρείτε κάποιον/α να σας αγαπήσει. Χαλαρώστε. Μάθετε να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε μόνοι.

Ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε καλά και αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας και προστατέψτε τη σχέση σας από εντάσεις και διαφωνίες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην αγχώνεστε. Πολύ σύντομα – γιατί όχι και απόψε- θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας συνεπάρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia