Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/11 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 16/11 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείτε και να βάλετε σε νέα φάση τα ερωτικά σας. Μια συναρπαστική περίοδος πρόκειται να ξεκινήσει.

Βάλτε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας σε κατεύθυνση να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ένας καλός φίλος έχει πάντα συμβουλές να σας δώσει για τις σχέσεις, είτε τις ζητάτε είτε όχι. Εάν εκείνος αντιμετωπίζει αυτή τη φορά κάποιο ερωτικό δίλημμα, μην πέσετε στο επίπεδό του. Αφήστε τον να μιλήσει, για να καταλάβει μόνος του τι πρέπει να κάνει. Μάθετε από τα λάθη του.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν την πειθαρχία αλλά δεν δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για έρωτα και ρομαντισμό. Μάλλον προσπαθούν να σας πουν ότι ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, προκειμένου να προοδεύσετε στο μέλλον σας.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε το χάρισμα να ακούτε τους άλλους, κάτι που σας κάνει ακόμη πιο σέξι. Κάντε διορατικές ερωτήσεις, βάλτε λίγο χιούμορ στην κουβέντα και μην ξεχνάτε την πολύ σημαντική γλώσσα του σώματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Λέων

Μπορείτε να γνωρίσετε άτομα που σκέφτονται όπως εσείς, οπουδήποτε. Μήπως η επόμενη ερωτική σας σχέση περιμένει στην επόμενη γωνία; Όσο λιγότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο πιθανό είναι να συμβεί.

Ζώδια Παρθένος

Χαρίστε στον κόσμο την παρουσία σας. Εάν δεν εμφανιστείτε, θα λείψετε από πολύ κόσμο. Αφήστε που μπορεί να χάσετε και μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ζυγός

Το να είστε υγιείς, δεν είναι καλό μόνο για εσάς αλλά και για την ερωτική σας ζωή. Σε τελική ανάλυση, τι είναι πιο ελκυστικό από την εσωτερική λάμψη που εκπέμπετε; Κάντε υγιεινή διατροφή, ξεκινήστε γιόγκα και περπατήστε περισσότερο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α χαριτωμένο/η καθώς περπατάτε.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε τις φήμες. Αφήστε τους άλλους να μιλάνε και ασχοληθείτε με τα δικά σας. Αυτό θα σας κάνει πιο συναρπαστικούς. Έχετε συνηθίσει να είστε αντικείμενο λατρείας. Κάποιος/α θαυμάζει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Είστε αναντικατάστατοι. Οι φίλοι σας βασίζονται στην κατανόηση και τη συμπάθειά σας, η οικογένειά σας επίσης. Δεν είναι περίεργο που δεν καταφέρατε να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό! Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η τέλεια οργάνωση ενός ραντεβού, δεν σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε καταστροφή. Αφήστε χώρο για αυθορμητισμό. Και το πιο σημαντικό: Να είστε ο εαυτός σας και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Η σκέψη σας είναι προχωρημένη. Μήπως για αυτό ακούγεται ειρωνικό το ότι σας λείπει λίγο παλιομοδίτικο φλερτ; Καθόλου! Ορισμένα πράγματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ο έρωτας θα έρθει πολύ σύντομα στην ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε σαν να είστε αναπληρωματικοί στη ζωή ενός/μίας ερωτικού/ερωτικής συντρόφου; Κρατηθείτε γερά και – το πιο σημαντικό – βεβαιωθείτε ότι ζείτε τη ζωή σας, δεν περιμένετε απλά κάποιον/α να αποφασίσει αν θα σας συμπεριλάβει στη δική του/της. Η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia