Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Ζώδια Κριός .

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα επωφεληθήκατε από λίγο περισσότερο πάρε-δώσε με τον/την σύντροφό σας.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια πρόταση για έξοδο από κάποιον/α συνάδερφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανοίξτε τα παράθυρα και αφήστε να φυσήξει ένα αεράκι ανανέωσης στην σχέση σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση απόψε. Διασκεδάστε με τους φίλους σας γιατί σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες εντάσεις στην σχέση σας τον τελευταίο καιρό, δημιουργώντας ένα μικρό χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να το γεφυρώσετε. Σύντομα όλα σας τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν. Εάν είστε αδέσμευτοι, απόψε σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή. Εάν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος, όπου θα απολαύσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και λαχταράτε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνουν τα άστρα σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

dream

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να απολαύσετε μερικές πραγματικά ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Τα άστρα γεμίζουν με ρομαντισμό και πάθος την μέρα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προβλήματα και εντάσεις του παρελθόντος. Εάν είστε αδέσμευτοι, η φωτεινή σας προσωπικότητα και η γοητεία σας είναι τα μεγαλύτερα. Χρησιμοποιήστε τα για να προσελκύσετε αυτό το πολύ ενδιαφέρον άτομο στην ζωή σας. Οι φίλοι σας θα παίξουν ρόλο κλειδί στην θετική εξέλιξη των γεγονότων.

Ζώδια Παρθένος

Καλά θα κάνετε να κρατήστε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή χωριστά. Το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή είναι η ισορροπία. Αφήστε λοιπόν τα προβλήματα και τα άγχη της δουλειάς σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι μια ήρεμη και υγιή σχέση. Εάν είστε αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα συναντήσετε κάποιον/α που θα αναστατώσει την ζωή σας. Φροντίστε να πάρετε αργά τα πράγματα. Δεν θέλετε να κάνετε την λάθος κίνηση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Ζώδια Ζυγός

Μην αφήσετε το άγχος σας να δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση σας και προπάντων μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Δοκιμάστε να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν. Μια ειλικρινής συνομιλία θα κάνει και στους δυο σας πολύ καλό. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Περάστε καλά και μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Να είστε σίγουροι για την αξία σας και σύντομα θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η μέρα σας, να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ. Στην σχέση σας επικρατεί απίστευτο πάθος και ο/η σύντροφό σας είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος/η να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Τι παραπάνω θέλετε; Είστε αδέσμευτοι; Κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο πρόκειται να κάνει μια κίνηση για να προσεγγίσει. Δώστε του μια ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Μείνετε σε επιφυλακή για οποιαδήποτε πιθανή δυσάρεστη κατάσταση και αντιμετωπίστε την από την αρχή, ώστε να καταφέρετε να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για να βγείτε έξω απόψε. Η παρέα με φίλους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο.

Ζώδια Αιγόκερως

Μήπως διαρκώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις στην σχέση σας; Τώρα είναι ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που συνεχίζουν και επανέρχονται και να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρετε από πού θα εμφανιστεί ο έρωτας της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/01 Επιστροφές και Χωρισμοί

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/01 Ζώδια Υδροχόος

Αυτή η βραδιά υπόσχεται να είναι από τις πιο ρομαντικές της ζωής σας. Αν έχετε μόνιμη σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας και συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δύο. Εάν είστε αδέσμευτοι, αφήστε τη φυσική σας γοητεία και το σεξαπίλ σας να προσελκύσει το κατάλληλο άτομο προς το μέρος σας.

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε τον χρόνο για να σχεδιάσετε μια όμορφη βραδιά για εσάς και τον/την σύντροφό σας απόψε. Έχετε την κατάλληλη διάθεση για αυτό, οπότε γιατί να μην την αξιοποιήσετε στο έπακρο; Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε εκεί έξω και αναζητήστε την ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο! Ίσως χρειαστεί να επιμείνετε λίγο περισσότερο, αλλά σύντομα θα δείτε θετικά αποτελέσματα – ειδικά εάν κρατήσετε θετική στάση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098