Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Πέμπτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Ζώδια Κριός .

Ανυπομονείτε να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ σε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό σκηνικό απόψε. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια της μέρας ανοίγοντας την καρδιά σας και ομολογώντας τους φόβους και τις αγωνίες σας.

Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Ταύρος

Είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας εδώ και αρκετό καιρό. Ξέρετε τι θέλετε, το ίδιο και ο/η σύντροφός σας.

Βρείτε λοιπόν μια στιγμή σήμερα για να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η καλή διάθεση που επικρατεί σήμερα δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις για να βρείτε το άτομο που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Ζώδια Δίδυμοι

Δεν είναι καλό να κρατάτε όλα σας τα συναισθήματα μέσα σας και να αφήνετε ανεπίλυτα ζητήματα με τον/την σύντροφό σας. Αντίθετα, τολμήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα σας απασχολούν, διαφορετικά θα αιωρείται διαρκώς ανάμεσά σας κάτι και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα από μια τυχαία συνάντηση με έναν έρωτα από το παρελθόν σας.

 

Ζώδια Καρκίνος

Τις τελευταίες εβδομάδες σας προβληματίζουν κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σας. Σήμερα είναι λες και έρχεται μια νεράιδα και με το μαγικό της ραβδί εξαφανίζει όλα σας τα προβλήματα. Ξεκινάει μια νέα περίοδος ευημερίας για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, σήμερα αισθάνεστε απίστευτα σέξι. Αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη στην ερωτική σας ζωή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την αρμονική διάθεση, που επικρατούσε κάποτε. Εάν, από την άλλη, είστε αδέσμευτοι, η αυξημένη σας λίμπιντο θα τραβήξει την προσοχή ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου.

 

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει την προσωπική σας ζωή και έχετε ρίξει όλο σας το βάρος στην καριέρα σας. Σήμερα προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες και θα καταφέρετε να περάσετε μια υπέροχη μέρα περιτριγυρισμένοι από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο αδρανείς. Βγείτε εκεί έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Ζώδια Ζυγός

Τα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να μικρύνετε την απόσταση και να τα βρείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας κερδίσει έναν/μία νέο/α θαυμαστή/θαυμάστρια απόψε.

 

Ζώδια Σκορπιός

Είναι καιρός να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν μια για πάντα – ειδικά όταν πρόκειται για καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, που σας απογοητεύουν. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε παρακάτω, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε για τη σχέση σας και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη καλή θέληση και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τους πιο στενούς σας φίλους και με νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας δεν θα σας ικανοποιήσουν σήμερα. Παρά ταύτα, προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και να αντιμετωπίσετε τυχόν διαφωνίες. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, σας περιμένει μια ωραία έκπληξη από κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Είναι έτοιμος/η να αποκαλύψει τα συναισθήματά του/της για εσάς.

 

Ζώδια Αιγόκερως

Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή είναι ηλιόλουστη και φωτεινή σήμερα. Νιώθετε υπέροχα και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να οικτίρετε τον εαυτό σας και μην απελπίζεστε. Δεν καταφέρνετε τίποτα έτσι. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο θετική στάση και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 17/02 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα 

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/02 Ζώδια Υδροχόος

Έχετε την τάση να κάνετε την τρίχα τριχιά σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Επιδιώξτε να κάνετε μια ήρεμη, ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σας μισό και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά. Θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα, προαναγγέλλει νέες ρομαντικές περιπέτειες.

 

Ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε εξαιρετικά καλά! Η γοητεία και ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη, κάτι που ενθουσιάζει τον/την σύντροφό σας και προμηνύει μια υπέροχη νύχτα. Η σχέση σας γίνεται πιο ειλικρινής, οικεία και αυθεντική, ανοίγοντας το δρόμο για κοινά σχέδια στο μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα. Αυτό θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη μετά τις ατυχίες του τελευταίου καιρού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia