Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/03 Τρίτη

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/03 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Αισθάνεστε ότι η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε τέλμα. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με κάποιο άτομο που μπορεί να σας συμβουλεύσει.

Ποιος κατέχει το μυστικό για μια σχέση με διάρκεια; Οι παππούδες σας; Οι γονείς σας; Ανακαλύψτε το κλειδί της επιτυχίας τους και προχωρήστε αναλόγως.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ίσως είστε κάπως εγωιστές με το χρόνο και τα χρήματά σας σήμερα. Τι συμβαίνει; Αν σας περάσει σε λίγες ώρες, μην ασχοληθείτε περισσότερο. Αλλά αν συνεχίσετε με την ίδια διάθεση μέχρι αύριο, θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Διαφορετικά μπορεί να ξενερώσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε πολύ διασκεδαστικό άτομο, αν και οι άλλοι σας παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Τι συμβαίνει; Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε την άποψή τους, γι’ αυτό ξεχάστε το. Ζήστε τη ζωή σας ανάλογα με τις δικές σας αξίες. Κάντε αυτά που θέλετε. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα έχετε άφθονη ενέργεια και δεν ξέρετε πού να τη διοχετεύσετε. Δεν σας σταματάει τίποτα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορείτε να έχετε όποιον/α θέλετε. Τι σας συγκρατεί; Τηλεφωνήστε σε αυτό το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάντε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Λέων

Η ανάγκη για δράση είναι ακόμη πιο επιτακτική σήμερα. Μην σας πιάνει βαρεμάρα. Μπορείτε να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι σας, που συνεχώς αναβάλλατε. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα διαδικτυακά ή να απαντήσετε στα e-mail σας. Επιλέξτε τουλάχιστον ένα πράγμα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας – και επιμείνετε.

Ζώδια Παρθένος

Τίποτα δεν βγάζει νόημα σήμερα. Είναι λες και ακόμη δεν έχετε ξυπνήσει από το τρελό χθεσινοβραδινό σας όνειρο. Ευτυχώς για εσάς, έτσι ακριβώς αισθάνονται και όλοι οι άλλοι. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα με τη βοήθεια φίλων και συναδέρφων. Όλο και κάποιος θα έχει μια καλή απάντηση σε όσα συμβαίνουν.

μελλοντολόγος

Ζώδια Ζυγός

Οι άλλοι σας θεωρούν ελεύθερο πνεύμα. Βαθιά μέσα σας όμως, εσείς λαχταράτε όρια και περιορισμούς. Ξέρετε ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνετε υποθέσεις για τίποτα. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να επικεντρωθείτε στη δουλειά ή την ερωτική σας ζωή, ζητήστε την. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας προσφέρει μια σοφή συμβουλή.

Ζώδια Σκορπιός

Χρειάζεστε ένα σχέδιο τώρα. Κάντε ένα πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες και ακολουθήστε το πιστά. Έχετε ανάγκη από οργάνωση, ώστε να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Ζώδια Τοξότης

Όταν κάτι έχει τελειώσει, τελείωσε. Δεχτείτε το επιτέλους. Έχετε πια «καεί» από τόσες ώρες διαδικτυακών ραντεβού. Κάντε το προφίλ σας ιδιωτικό. Δικαιούστε ένα διάλειμμα για λίγο. Όταν ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές που ζούμε, αρχίστε να βγαίνετε για να γνωρίσετε ανθρώπους στην πραγματική ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην πέφτετε με τα μούτρα σε μια ερωτική σχέση. Αν βλέπεστε με κάποιο άτομο, προχωρήστε σιγά-σιγά. Δεν είναι ανάγκη να βιάζεστε. Εξάλλου και οι συνθήκες δεν ευνοούν τις πολύ στενές επαφές!

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας εμποδίζουν να διασκεδάσετε σήμερα. Και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου. Προτεραιότητες; Τι είναι αυτό; Κλείστε τον υπολογιστή και χαλαρώστε. Βρείτε τρόπους για να περάσετε καλά στο σπίτι. Κοιμηθείτε και φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε κάτι καλό για κάποιον άγνωστο σήμερα. Όμως μην το πείτε πουθενά, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Αυτή η καλή ενέργεια θα σας οδηγήσει σε μια νέα και ενδιαφέρουσα κατεύθυνση. Κάθε πράξη καλοσύνης κάνει θαύματα, τόσο στο κάρμα σας όσο και στην αυτοεκτίμησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9