Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας επωφελείται από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Σας περιμένουν φανταστικές στιγμές -ειδικά αν σταματήσετε να ασχολείστε με τα καθημερινά σας προβλήματα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα στη σχέση σας. Καθίστε και συζητήστε με ηρεμία και να προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που να λειτουργούν και για τους δύο.

Εάν είστε αδέσμευτοι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε την κατάσταση σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και σκεφτείτε τι ακριβώς ψάχνετε.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε πολύ πιο σίγουροι όταν βγείτε εκεί έξω και δεν θα χάσετε τον χρόνο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το άλλο σας μισό και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας ως ομάδα. Αν είστε μόνοι, να περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν! Ένας παλιός έρωτας κάνει την εμφάνιση του και ζητά άλλη μια ευκαιρία. Αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, μείνετε μακριά. Ωστόσο, η συμβουλή μας είναι να τον/την ακούσετε. Δώστε του/της την ευκαιρία να ανοίξει τα χαρτιά του/της.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Συζητήστε το πρόβλημα και βρείτε λύσεις μαζί, δουλεύοντας ως ομάδα. Είναι στο χέρι σας να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω καθώς είναι πιο πιθανό να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, και ποιος ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε ακόμη και τον έρωτα της ζωής σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας σήμερα. Μιλήστε ήρεμα για την κατάσταση με τον/την σύντροφό σας και θα δείτε ότι κάθε πρόβλημα έχει την λύση του. Μην διστάσετε να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Υπάρχει κάποιος/α που σας αρέσει; Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε την πρώτη κίνηση!

Ζώδια Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας παραπονιέται διαρκώς ότι δεν δίνετε την δέουσα προσοχή στην σχέση σας και αισθάνεται μοναξιά. Αν σας κατηγορεί για αδιαφορία σταματήστε και σκεφτείτε ένα λεπτό πριν εξοργιστείτε και αντιδράσετε. Μήπως έχει δίκιο; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι το χαμόγελό σας είναι το μεγαλύτερο όπλο σας. Χρησιμοποιήστε το για να κατακτήσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Μήπως τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι έχετε απομακρυνθεί από τον/την σύντροφο σας; Εάν ναι, πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό και γρήγορα. Σχεδιάστε ένα ρομαντικό βράδυ, εστιάστε σε όλα τα θετικά, υπέροχα πράγματα που μοιράζεστε μαζί και προσπαθήστε να γεφυρώσετε το κενό. Αν δεν έχετε κάποια σχέση αυτή την περίοδο, μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση; Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και πείτε πώς αισθάνεστε στο αντικείμενο του πόθου σας. Το πιθανότερο είναι ότι τρέφει τα ίδια συναισθήματα και ντρέπεται κι εκείνος/η να σας μιλήσει.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε και να μιλήσετε στον/στην αγαπημένο/η σας για όλα όσα σας προβληματίζουν. Δεν ωφελεί να προσποιείστε ότι όλα είναι τέλεια στην σχέση σας, αφού η πραγματικότητα σας διαψεύδει καθημερινά. Απλά φροντίστε να είστε ειλικρινείς και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είστε μόνοι; Βγείτε έξω και απολαύστε χρόνο με καλούς φίλους. Επιλέξτε να περιβάλλεστε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν την διάθεση και ο έρωτας που αναζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Σκεφτείτε δυο φορές πριν πείτε κάτι στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Διαφορετικά μπορεί να ξεστομίσετε κάτι που θα μετανιώσετε πικρά αλλά δεν θα μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη μέρα για να πλησιάσετε το άλλο σας μισό και αφήστε στην άκρη εγωισμούς και μικροπρέπειες. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε τον έρωτα, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα. Αφήστε στην άκρη την περηφάνια σας και κάντε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η αγαπημένος/η σας περνάει δύσκολα και σας χρειάζεται στο πλευρό του/της. Προσπαθήστε να είστε εκεί για αυτόν/αυτήν, όποτε σας χρειαστεί. Δείξτε του/της την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους και μην παραπονιέστε για αυτό. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Σταματήστε να μιζεριάζετε στο σπίτι. Υιοθετήστε μια πιο θετική στάση. Θα δείτε ότι τον κόσμο με άλλα μάτια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία και δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας και θα δείτε ότι οι εντάσεις θα αμβλυνθούν. Αν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μην χρονοτριβείτε άλλο!

Ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προμηνύει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Καθίστε ήσυχα με τον/την σύντροφό σας, πιείτε ένα ποτήρι κρασί και μιλήστε για οτιδήποτε εκτός από δουλειά και υποχρεώσεις. Μόνο τα ευχάριστα πράγματα θα πρέπει να έχουν θέση στην κουβέντα σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να συναντήσετε έναν/μία παλιό/ά φίλο/η, που έχει αλλάξει σημαντικά από την τελευταία φορά που τον/την είδατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia